Nieuws Oost-Vlaanderen Stekens marketingbureau breidt uit 

Stekens marketingbureau breidt uit 

Stekens marketingbureau breidt uit 

STEKENE/LOKEREN/SINT-NIKLAAS – Marketingbureau marketinX uit Stekene kan terugblikken op een bijzonder geslaagd 2020. Het afgelopen jaar stond in het teken van een opmerkelijke groei door de stijgende vraag van bestaande én nieuwe klanten naar online marketingservices. Dit resulteerde voor het bedrijf in een nieuwe vestiging in Lokeren, nieuwe diensten én de aanwerving van een nieuwe online marketeer.

De gevolgen van de corona-epidemie worden steeds meer zichtbaar. Ondernemers worden gedwongen om creatief om te gaan met de situatie en hun focus uit te breiden of zelfs helemaal te verleggen. In een snel digitaliserende wereld hechten bedrijven vandaag een veel groter belang aan online kanalen om hun klanten beter te bereiken. De laatste maanden merkt communicatiebureau marketinX dan ook een explosief toenemende vraag naar online marketingdiensten.

Nieuwe vestiging in Lokeren

Door deze stijgende vraag groeide het klantenportfolio van marketinX dit jaar bijzonder sterk. Zaakvoerder Kris Buckinx zag dit als opportuniteit om, naast de kantoren in Stekene en Sint-Niklaas, een extra vestiging te openen in Lokeren: “We hadden al kantoren in Stekene en Sint-Niklaas, nu komt daar ook Lokeren bij. Dit maakt van ons bureau een sterke regionale speler in het Waasland. Deze lokale verankering zorgt ervoor dat we precies weten wat er leeft onder de inwoners van de regio. Toch beperken we ons niet tot regionale klanten, want we hebben ondertussen meer dan 70 klanten over heel Vlaanderen. Iedereen is welkom bij ons!”, aldus Kris.

Betaalbare websites op maat

In 2020 breidde marketinX ook zijn dienstenportfolio uit. Tegenwoordig kan je bij het marketingbureau ook terecht voor websites op maat. Waar marketinX zich in wilt onderscheiden? Het prijskaartje. Want goede, strategische websites hoeven niet onbetaalbaar te zijn, vinden ze.

“Nu we massaal online zijn is een website belangrijker dan ooit. De vraag naar een strategische website op maat is dan ook enorm hard gestegen. Niet alleen bij grote bedrijven, maar ook bij kleine zelfstandigen. En ook voor hen moet een website betaalbaar kunnen zijn. Jammer genoeg kloppen zij maar al te vaak aan bij grote bureaus die hen bestoken met absurde prijzen. En dat is waarin wij het verschil willen maken”, vertelt Kris.

Aanwinst nieuwe online marketeer

Door de sterke uitbreiding in hun klanten- en dienstenportfolio moest marketinX op zoek gaan naar versterking om de kwaliteit van hun diensten te blijven garanderen. Eind augustus vervoegde Astrid Van Mele het marketinX team. Met een Postgraduaat Digitale marketing en Communicatie en ervaring in webdesign bleek al snel dat zij de ideale aanvulling was.
“Binnenstappen bij marketinX voelde voor mij meteen als thuiskomen. De manier waarop ik werd verwelkomd in het team bleek al snel een verlengde te zijn van de persoonlijke aanpak van marketinX. En dat is precies waar ik naar zocht: werken bij een marketingbureau dat communiceert van mens tot mens, op een persoonlijke manier”, aldus Astrid.

Op zoek naar grafisch talent

Door de uitbreiding is marketinX ook op zoek naar een freelance grafisch ontwerper. Wie zich graag kandidaat stelt, kan zijn portfolio en motivatie doorsturen naar info@marketinx.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.