Nieuws Oost-Vlaanderen Sterk 2016 voor InSites Consulting

Sterk 2016 voor InSites Consulting

Sterk 2016 voor InSites Consulting

InSites Consulting heeft in 2016 een omzetgroei van 18 procent gerealiseerd. Dat blijkt uit de groeicijfers van het internationale marktonderzoeksbureau met hoofdzetel in Gent. Met die goede resultaten blikt het bedrijf tevreden terug op het voorbije jaar, waarin ook een nieuw kantoor in Düsseldorf werd geopend en er zo naar de Duitse markt werd uitgebreid. “Onze commerciële kantoren zorgen voor een nauwe samenwerking met onze klanten en hun teams om zo optimaal te kunnen inspelen op hun strategische uitdagingen”, zegt Kristof De Wulf, ceo van InSites Consulting.

Ondertussen telt InSites Consulting vijf commerciële vestigingen. De overige locaties bevinden zich in Gent, Rotterdam, New York en Londen. “Daarnaast beschikken we ook over ons Global Community Moderator Network. Dat bestaat uit meer dan honderd moderatoren in ruim veertig landen verspreid over alle continenten. Zij faciliteren de dagelijkse communicatie met consumenten in hun eigen taal, met oog voor de lokale cultuur en gebruiken.” Vorige maand werd het bedrijf bovendien met het Great Place to Work 2017 certificaat, dat aangename werkomgevingen in de bloemetjes zet, beloond.

Volgens het Greenbook Research Industry Trends Report is InSites Consulting het op twee na innovatiefste marktonderzoeksbureau ter wereld, en nummer 1 in Europa. Na de zomer lanceert het bedrijf een gloednieuw Consumer Collaboration platform. “Daarmee geven we consumenten de mogelijkheid om samen met en voor organisaties merken uit te bouwen. We begeleiden klanten van diepgaande exploraties, over meer kortlopende projecten tot het verzamelen van bottom-up feedback”, aldus Annelies Verhaeghe, head of research innovation bij InSites Consulting.

InSites Consulting werd in 1997 opgericht door Tim Duhamel, Kristof De Wulf, Niels Schillewaert en Joeri Van den Bergh. Het bedrijf telt 187 medewerkers, verspreid over vijf vestigingen. In de hoofdzetel in Gent werken 76 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.