Nieuws Oost-Vlaanderen Stijn Polfliet wordt CEO van CoScale

Stijn Polfliet wordt CEO van CoScale

Stijn Polfliet wordt CEO van CoScale

Stijn_Polfliet_new_CEO_CoScaleCoScale is een Gents bedrijf dat het als zijn missie beschouwt het traag opladen van webpagina’s voorgoed tot het verleden te laten behoren.

“Trage websites doen bezoekers wegklikken”, zeggen Hans Witdouck en Stijn Polfliet. “Voor een e-commerce site leidt dit tot inkomstenverlies, bij een nieuwssite tot minder advertentie-inkomsten, en in het algemeen is een trage website nefast voor het imago van een merk.”

Hans Witdouck, die een jaar als CEO van CoScale fungeerde, kondigde nu aan dat hij bij het bedrijf een nieuwe rol zal opnemen als voorzitter van de raad van bestuur. Medeoprichter en CTO Stijn Polfliet,  neemt vanaf 1 januari de fakkel over als CEO van CoScale.

“Bij mijn aanstelling was het altijd al de bedoeling dat het team van oprichters, met naast Stijn ook Frederick Ryckbosch,  zou worden klaargestoomd om zelf het management over te nemen, en nu zijn ze er klaar voor. Ik kijk er naar uit om het bedrijf te blijven ondersteunen als voorzitter van de raad van bestuur”, geeft Hans Witdouck aan.

“Tijdens mijn periode bij CoScale haalden we via onder meer Gimv 2 miljoen euro vers kapitaal binnen, zodat het opgehaalde kapitaal op 3,5 miljoen euro kwam. Samen met onze bestaande en nieuwe klanten en partners zijn we klaar voor om CoScale ook op Europees vlak te laten doorgroeien. Omdat we  trage webpagina’s in kaart brengen, de negatieve impact van die traagheid op de omzet aantonen  aan de hand van geavanceerde algoritmes inzicht in de oorzaak van het probleem kunnen geven, ben ik ervan overtuigd dat we met het bedrijf een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.