Nieuws Oost-Vlaanderen Story Me lift naar het WK

Story Me lift naar het WK

Story Me lift naar het WK

GENT – 3 collega’s van het Gentse video strategy bureau Story Me zijn sinds vrijdag onderweg naar Rusland. Ze liften doorheen 7 landen over een afstand van meer dan 2500 kilometer. Het doel: de halve finale van de Rode Duivels op het WK in Sint-Petersburg bijwonen. Momenteel zitten ze al in Letland. Benieuwd of ze er op tijd zullen geraken.

Art Directors Thomas Vangeel en Elisabet Puglia en Country Manager VIncent Lefevre gaan niet per vliegtuig, trein of met de wagen, maar wel al liftend naar Rusland. Ze hebben dus exact 4 dagen om door België, Nederland, Duitsland, Polen, Litouwen en Letland op tijd aan te komen in Rusland voor de match. In elk land krijgen ze ook een extra opdracht, waarmee ze geld kunnen verdienen.

“Als er één ding is waar we bij Story Me trots op zijn, dan is het onze ‘fuck it, let’s do it’ mentaliteit”, zegt CEO Lorenz Bown. “Deze ludieke, maar gewaagde actie, bewijst dit nogmaals.”

Benieuwd of ze morgen om 20u in de tribune zullen zitten? Volg hun avontuur via Instagram en http://www.opwegnaarrusland.be/ 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.