Nieuws Oost-Vlaanderen Straffe Oost-Vlaamse onderneemsters zijn rolmodellen

Straffe Oost-Vlaamse onderneemsters zijn rolmodellen

Straffe Oost-Vlaamse onderneemsters zijn rolmodellen

00000000000000eekkroketbarOp woensdag 4 maart reikt vicepremier en minister van werk en economie Kris Peeters naar jaarlijkse gewoonte de WOMED Award uit voor de vrouwelijke onderneemster van het jaar, samen met H.M. Koningin Mathilde, Lieve Droogmans (topvrouw Markant vzw) en UNIZO-topman Karel Van Eetvelt.

Hiermee zetten UNIZO en Markant vzw vrouwelijke ondernemers in de kijker. Daarnaast lauweren de organisaties ook de Belofte van het Jaar (Prijs voor het Meest Beloftevolle Vrouwelijke Ondernemerstalent), en de WOMED Award Zuid voor de meest ondernemende vrouw in het Zuiden.

We hebben nog méér rolmodellen nodig, nóg meer dames zoals de genomineerden van de WOMED-awards. Markant vzw is op die manier een echte pionier om het vrouwelijk ondernemerschap de aandacht te geven die het verdient. Het is elk jaar opnieuw een eer om hen mee in de bloemetjes te zetten”, aldus vicepremier Kris Peeters.

De jongste jaren toonden bekroonde Markant al diverse Oost-Vlaamse onderneemsters. Zo ging de Womed Award in 2010 naar Bärbel Buyse van Sepia uit Beveren-Waas, in 2012 naar Ann Vancoille van Creaplan en Aluvision uit Nazareth en in 2013 naar Daphne Aers van TNS Kroket uit Eeklo.   An Beazar van Enprove uit Gent werd in 2012 belofte van het jaar en dit jaar is Dauwke Van den Eynden van Mundo Melocoton uit Adegem kandidate voor de prijs van het meest beloftevolle vrouwelijke ondernemerstalent.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.