Nieuws Oost-Vlaanderen Student-ondernemers lanceren uniek eetconcept op het water

Student-ondernemers lanceren uniek eetconcept op het water

Student-ondernemers lanceren uniek eetconcept op het water

DOAL4Diverse Gentse student-ondernemers laten geregeld van zich spreken. Dan doen nu ook Gustave Lorré en Angelo Medagoda van de startup Friends and Fools.

Nadat ze eerder al een teambuildingevent uit de grond stampten dat de naam Camp on a Lake kreeg, lanceren ze nu samen Jeremy Buyle van Qwizien “Dinner on a Lake”.

“Pop-ups vind je inmiddels op de gekste plaatsen – op een dak, in een maïsveld,… – maar we hebben toch nog een leemte weten op te vullen”, legt Angelo Medagoda uit.  “Zoals de naam doet vermoeden bieden we met “Dinner on a Lake” de kans om te genieten van een heerlijke barbecue met zeevruchten in het midden van een privémeer in Waasmunster. Daarvoor werken we samen met Glenn Vandenberghe (winnaar van het VTM-programma De Keuken van de Meester en eigenaar van La Guera in KnokkeHeist) en Martijn Gobert (Umami Catering). De partners Vranken Pommery, Copperhead, Eaulala en Fever Tree zorgen voor de drank.”

Tijdens de lanceringsweek van 22 tot 28 augustus schuiven mensen die van deze unieke belevenis gebruik willen maken aan één lange tafel aan, maar in de toekomst zal ook de gelegenheid worden geboden een “Dinner on a Lake” op maat te realiseren.

De jongens van Friends and Fools zijn op alles voorbereid. Het vlot voldoet aan alle veiligheidseisen, maar er zijn ook bootjes aanwezig die mensen aan land kunnen brengen indien nodig. Als het zou regenen, zitten mensen droog onder een gezellige tent.

“En wat is magischer dan tijdens een regenbui dineren in het midden van een meer?”, zegt Angelo Medagoda nog. “Indien het écht zou gaan onweren en de situatie gevaarlijk zou worden, dan wordt het event geannuleerd en krijgen deelnemers hun geld terug.   Wie van deze unieke ervaring wil proeven, moet snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt. Friends and Fools houdt een lanceringsweek van 22 tot en met 28 augustus. Elke dag is er een lunch en diner, telkens met slechts 24 couverts. Wie een van de 336 geluksvogels wil zijn die dit kan meemaken, kan zich inschrijven via de website  www.dinneronalake.be.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.