Nieuws Oost-Vlaanderen SumoCoders neemt Gents bureau Dreams & Creations over

SumoCoders neemt Gents bureau Dreams & Creations over

SumoCoders neemt Gents bureau Dreams & Creations over

GENT – SumoCoders, opgericht in 2010 door Jens Dehaese en Tijs Verkoyen, bouwt slimme tools, web applicaties en websites om efficiënter te werken, meer klanten te bereiken, processen te automatiseren en start-ups te ondersteunen. Het Gentse development agency neemt nu Dreams & Creations, tevens uit Gent en gespecialiseerd in de uitwerking van technisch-creatieve web development projecten, over. 

Het is de eerste overname van SumoCoders, maar zaakvoerder Jens Dehaese wijst op de strategische doelstelling. “We zien een stijgende evolutie bij klanten naar campagnes met een nog meer uitgesproken visueel karakter. De kennis van het team van Dreams & Creations vullen die van SumoCoders perfect aan, vooral op vlak van javascript-technologieën zoals node.js en react of met campagnes waar dynamische video’s worden gebruikt. Zo zijn we nog beter gepositioneerd om een antwoord te bieden op vragen van klanten.”

Bredere technische bagage

Bart Chanet, zaakvoerder van Dreams & Creations: “Met de overname creëren we ook opportuniteiten voor onze klanten zoals Qmusic, VTM, Sportkompas en Ugent. Een bredere technische bagage betekent niet alleen meer mogelijkheden, maar tegelijk ook kortere doorlooptijden, waardoor er minder druk ligt bij zowel de klant als het team.”

No-nonsense aanpak

Volgens Jens Dehaese is er met Dreams & Creations niet alleen een match op technische vlak. “SumoCoders heeft van zijn no-nonsense aanpak haar sterkte gemaakt. We hechten enorm veel belang aan duidelijke, transparante communicatie naar onze klanten en stellen dat boven gewin op korte termijn. Die houding zagen we ook terug bij het team van Dreams & Creations.”

Het is de eerste overname van SumoCoders. Alle medewerkers van Dreams & Creations maken de overstap mee en verhuizen naar het kantoor van SumoCoders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.