Nieuws Oost-Vlaanderen Sveinn maakt instructieve video over revolutionaire marktonderzoekstool

Sveinn maakt instructieve video over revolutionaire marktonderzoekstool

Sveinn maakt instructieve video over revolutionaire marktonderzoekstool

0000000000sveinnHet marktonderzoekbureau Why5 Research, dat werd opgericht door Jan Callebaut, en dat kantoren heeft in Antwerpen, Bejing en Dubai, heeft internationaal een naam als een klok en werkt voor diverse van de grootste merken ter wereld. Het bureau is gespecialiseerd in marktonderzoek dat de de verborgen motivaties van mensen blootlegt om te kiezen voor welbepaalde merken, producten, diensten en instellingen.
Recent kondigde Why5 Research niet zonder trots de lancering aan van een  update van een tool met de naam Evaluate, die het mogelijk maakt om in real time op te volgen hoe onze hersenen reageren op marketingstimuli.  Naar het zeggen van Why5 Research gaat het om een doorbraak in marktonderzoek omdat op die manier bijzonder snel – eigenlijk à la minute – en accuraat advies kan worden gegeven om communicatie-uitingen aan te passen, bij te sturen of te versterken.
Zoals het tegenwoordig steeds vaker de gewoonte is, wijdt ook Why5 Research geen lange uitleg aan de manier waarop de tool werkt. Het bureau gebruikt daarvoor een instructieve video en die is gemaakt door Sven Hendrickx (foto), die vier jaar geleden in Aalst het bedrijf Sveinn oprichtte. Via  https://www.youtube.com/watch?v=4Q8Ivedjrcw kunt u dit filmpje bekijken.
Sven Hendrickx profiteert naar eigen zeggen mee van de nog steeds groeiende vraag naar instructieve video’s. “Why5 Research is natuurlijk een uitstekende referentie, maar ik werk ook voor andere grotere en kleinere klanten én voor heel wat reclamebureaus en digital agencies.”

 

 

Objective data

2. Accurate measurement
3. Real time monitoring, for immediate and focused follow-up interview. Guaranteed WHY5Research quality standards

bjective data

2. Accurate measurement
3. Real time monitoring, for immediate and focused follow-up interviews
4. Actionable recommendations: what works and what should be improved?
5. Guaranteed WHY5Research quality standards

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.