Nieuws Oost-Vlaanderen 't Oorhuis lanceert in september nieuw hoortoestel

't Oorhuis lanceert in september nieuw hoortoestel

't Oorhuis lanceert in september nieuw hoortoestel

hansvanbever ’t Oorhuis heeft zijn hoofdzetel in Oudenaarde en baat in Oost-Vlaanderen hoorcentra uit in Aalst, Beveren, Dendermonde, Lokeren, Oudenaarde, Ronse en Zottegem en daarnaast in West-Vlaanderen ook in Poperinge en Blankenberge. Het bedrijf speelt volop in op de toenemende gehoorproblemen bij diverse leeftijdsgroepen.

“Wij bieden onderzoek, advies en begeleiding voor personen met hoorproblemen”, zegt zaakvoerder Hans Van Bever.  “Maar we werken ook preventief en informatief.  In elk hoorcentrum van ’t Oorhuis is er steeds een audioloog aanwezig voor een informatief gesprek en een vrijblijvende gehoortest.”

 Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. “Wij beschikken over een groot aanbod van hoortoestellen”, geeft Hans Van Bever aan, “zodat we naadloos op elke persoonlijke behoefte en op elk budget kunnen inspelen.”

De hoorcentra van het bedrijf verkopen ook hulpmiddelen voor slechthorenden zoals flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking voor personen en systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren.  En daarnaast bieden ze diverse soorten hoorbeschermingsproducten voor specifieke doelgroepen zoals motorrijders, doe-het-zelvers en professionele muzikanten.

“In september pakken we uit met de lancering van een nieuw hoortoestel van Siemens”, geeft Hans Van Bever nog aan. “Het gaat om de Siemens binax, een systeem dat door het koppelen van twee hoortoestellen, de voordelen van het binauraal horen nabootst. Met de onovertroffen e2e wireless™ 3.0 technologie voor datatransmissie kunnen audiosignalen tussen twee hoortoestellen worden uitgewisseld, waardoor ze de invoer van beide oren kunnen verwerken, net zoals dat gebeurt in onze hersenen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.