Nieuws Oost-Vlaanderen Takeuchi haalt €17.000 op voor de ALS Liga met duivelse minigraver

Takeuchi haalt €17.000 op voor de ALS Liga met duivelse minigraver

Takeuchi haalt €17.000 op voor de ALS Liga met duivelse minigraver

NINOVE – Tijdens het afgelopen Wereld Kampioenschap voetbal heeft Takeuchi zich met de nieuwe TB225 minigraver, geheel in duivelse stijl, ingezet voor de ALS Liga. Er is tot nu toe maar liefst €17.000,- opgehaald voor de stichting door geld in te zamelen via leveranciers, door te collecteren met de machine op locaties & evenementen en door de uiteindelijke verkoop van de duivelse machine.

De duivelse TB225 heeft de afgelopen weken kennis mogen maken met een aantal bekende Vlamingen en belangrijke ambassadeurs van de ALS Liga. Zoals Simon Mignolet (die zelfs zijn handtekening op de machine zette), Leah Thys, Marleen Merckx, Kristof Calvo, Stefan Leleu en Maggie De Block.

De machine heeft op veel verschillende plaatsen gestaan, zoals het Atomium, de Maatjesfeesten en bij studio Manhattan. Misschien bent u de machine zelfs tegen gekomen op de snelweg. “We hebben ‘on the road’ veel leuke reacties mogen ontvangen op deze speciale uitvoering van de TB225”, vertelt chauffeur Jef Verheyen, die samen met Takeuchi vertegenwoordiger Jens Boerboom verscheen op RTV.be. Daarnaast speelde de machine een centrale rol tijdens de Demo Days van Verhoeven die dit jaar plaatsvonden bij de vestiging in Ninove.

Verkoop duivelse machine

De biedingen op de duivelse machine waren tot op het laatste moment spannend. De West-Vlaamse Takeuchi dealer Eurotrading Mortier had het hoogste bod van €34.550 staan tót zaterdagavond, maar er werd nog nét op tijd hoger geboden door Publi-Board BVBA. Zij kopen de machine voor een bedrag van €35.000. Aanstaande donderdag 19 juli wordt de machine uitgereikt op het terrein van Verhoeven Ninove.

Dank aan alle partners en donateurs

“We willen de ALS Liga bedanken voor de goede samenwerking tijdens dit project en heel veel succes wensen met het graven naar de oorzaken van de zenuw-spierziekte ALS”, zegt Jens Boerboom van Takeuchi. “Daarnaast willen we alle partners en donateurs, waaronder Hapert aanhangwagens, Leaseline, Valckenier Group, VDD trailer center, de Meuter en eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan Project #TB225 van harte bedanken!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.