Nieuws Oost-Vlaanderen Teamleader breidt salesaanbod uit via partnership met FieldTrust

Teamleader breidt salesaanbod uit via partnership met FieldTrust

Teamleader breidt salesaanbod uit via partnership met FieldTrust

GENT — Europees kmo-softwarespecialist Teamleader kondigt vandaag een partnership aan met FieldTrust, gespecialiseerd distributeur in security en managed services (SaaS). Teamleader wil via de samenwerking met FieldTrust zijn groei versterken en een commerciële strategie ontwikkelen die voortbouwt op spelers uit de distributie.

FieldTrust positioneert zich als businessaccelerator voor haar partners. Opgericht in 2016 bedient het vandaag een netwerk van meer dan 350 resellers en integratoren in België, Luxemburg en Frankrijk. FieldTrust verstrekt commerciële-, financiële-, technische- en marketingbegeleiding dankzij een team van commercieel en technisch ervaren mensen.

Voor FieldTrust betekent dit partnership een uitbreiding van zijn huidige aanbod. Hiermee biedt de distributeur zijn resellers en integratoren de mogelijkheid om hun producten- en dienstenportfolio te versterken met een hoge toegevoegde waarde op het gebied van beheersoftware voor kmo’s in SaaS-modus. Teamleader is meteen ook het eerste CRM-pakket voor kmo’s dat aangeboden wordt op het platform.

Onafhankelijk advies

“Met deze samenwerking breidt Teamleader zijn bereik uit naar de ondernemers die vertrouwen op het onafhankelijke advies van FieldTrust”, verduidelijkt Carl Alloin, VP Strategy & Channel bij Teamleader. “Een belangrijke nieuwe stap in de uitbreiding van ons salesproces. We hopen op die manier meer ondernemers te overtuigen om de overstap te maken naar een digitaal klantenbeheer, wat hen veel tijd en kopzorgen bespaart.”

All-in-one klantenbeheer in de cloud

Het pakket van Teamleader, dat vele malen werd bekroond, beantwoordt aan de noden en eisen van zelfstandigen en kmo’s in Europa. Het levert een all-in-one klantenbeheer in de cloud, maar ook facturatie, projectbeheer, ticketing, time management en het stelt een integratie voor met meer dan 200 softwarepakketten en online diensten. De oplossing wordt vooral erkend om haar gebruiksgemak; er is weinig of geen specifieke kennis vereist vooraf. Bovendien staat Teamleader ook bekend om zijn hoogkwalitatieve after-salesdiensten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.