Nieuws Oost-Vlaanderen Teamleader is in Berlijn buurman van Twitter en Uber

Teamleader is in Berlijn buurman van Twitter en Uber

Teamleader is in Berlijn buurman van Twitter en Uber

323472dHet Gentse Teamleader, dat Saas-oplossingen aanbiedt aan kmo’s voor CRM, projectplanning en facturatie, zet zijn Europese expansie voort. Nadat het bedrijf van Jeroen De Wit eerder al een kantoor opende in Amsterdam komt er nu ook één in Berlijn.   “Gezien de sterke aanwezigheid van kmo’s in het Duitse economische weefsel, is dit een en logische stap”, zegt De Wit.    “Het kantoor in Berlijn is ons eerste kantoor in een niet-Nederlandstalig land. Daarmee verlaten we onze comfortzone en thuisvoordeel. We willen bewijzen dat we ons model uit Nederland en België kunnen kopiëren en aanpassen aan de Duitse markt. Toen we in het voorjaar een belangrijke award wonnen op een conferentie van The Next Web, zagen we erg veel Duitse interesse.”

De Wit wijst erop dat Berlijn wel eens het Europese Silicon Valley wordt genoemd. “We kunnen dus nergens beter zitten. Er heerst hier een heerlijk sfeertje, met veel start-ups, investeerders en events.”

In echte start-up spirit heeft De Wit  samen met het team van Teamleader Duitsland de kantoren zelf ingericht. Teamleader zit er op een site met meerdere start-ups en groeibedrijven, waaronder ook grote namen zoals Soundcloud, Zendesk, Uber en Twitter.  De leiding van de Duitse activiteiten wordt toevertrouwd aan Josephine Blümel die zich sterk maakt dat de focus van Teamleader op efficiëntie naadloos aansluit op de noden van de Duitse kmo.   

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.