Nieuws Oost-Vlaanderen Teamleader tankt extra kapitaal en werft aan

Teamleader tankt extra kapitaal en werft aan

Teamleader tankt extra kapitaal en werft aan

teamleader-haalt-investering-van-2-5-miljoen-eur-op-bij-fortino-nlHet in 2012 opgerichte Teamleader, dat met zijn online CRM- en facturatieprogramma hoge ogen gooit, blijft erg ambitieus en krijgt ook vertrouwen van de investeerders.

Het bedrijf van mede-oprichter en CEO Jeroen De Wit haalt immers bij Fortino, het durfkapitaalfonds van de vroegere Telenet-CEO Ducko Sickinghe, 2,5 miljoen euro vers geld op. Teamleader wil dat geld gebruiken om de software voort te ontwikkelen, om de organisatie te professionaliseren en om nog sterker door te breken op de Europese markt.   Teamleader heeft inmiddels al 24 medewerkers en opende in januari van dit jaar een kantoor in Amsterdam. “Het is de bedoeling om nog dit jaar ook een kantoor te openen in Berlijn en Parijs”, zegt Jeroen De Wit.

Teamleader beseft wel dat die expansie enkel mogelijk is als de angeboden software de klanten perfect helpt. Jeroen De Wit: ” De mobiele applicatie wordt momenteel sterk verbeterd, voor onze webapplicatie zijn er de recente plug-ins voor Google Chrome en Office 365 en ook onze integraties met andere software breiden we continu uit. Daarbij houden we altijd één stelregel voor ogen: aan kleine en middelgrote ondernemingen zo gebruiksvriendelijk mogelijk aanbieden wat vroeger enkel voor grote ondernemingen was weggelegd.”

De groei en de ambities van Teamleader vertalen zich ook in een fors sneller aanwervingstempo. Tegen eind dit jaar zouden in de kantoren in Gent en in de andere Europese steden in totaal zo’n 50 medewerkers aan de slag moeten zijn.

In april hebben we al bericht over de award en de de 100.000 euro die Teamleader in ontvangs mocht nemen op de conferentie  The Next Web Europe in Amsterdam.  Teamleader is ook opgenomen in het evenement  Benelux Tech Tour dat van 19 tot 21 mei  Dat beloftevolle start-ups en groeibedrijven uit de Benelux in de kijker zet.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.