Nieuws Oost-Vlaanderen Teamleader & UNIZO organiseren virtuele Heroes Run: “Ondernemen is topsport!”

Teamleader & UNIZO organiseren virtuele Heroes Run: “Ondernemen is topsport!”

Teamleader & UNIZO organiseren virtuele Heroes Run: “Ondernemen is topsport!”

GENT – Vrijdag 19 november, op de Dag van de Ondernemer, organiseert Teamleader in samenwerking met UNIZO de virtuele Heroes Run. Ondernemers zijn immers de helden van onze economie. Daarom wil het work management softwarebedrijf uit Gent hen een flinke duw in de rug geven. “Ondernemen is topsport. Om het hoofd helder, de stress laag en de gezondheid op peil te houden, kan een eindje wandelen of joggen al snel eens helpen”, aldus Teamleader CEO Jeroen De Wit.

Naar aanleiding van de Dag van de Ondernemer organiseert Teamleader in samenwerking met UNIZO opnieuw een virtuele run. Het concept is simpel. Je start aan je voordeur, steekt je oortjes in en je loopt op hetzelfde moment met honderden andere ondernemers over heel België en Nederland. Samen maar toch apart. Niet geheel onbelangrijk in tijden van corona.

Tijdens je wandeling of hardloopsessie begeleiden bovendien enkele bekende atleten, experten en sportieve ondernemers je tot aan de finish. Onder hen zeilkampioene Evi Van Acker, topcoach Paul Van Den Bosch, triatlete Sofie Goos, Nederlands kampioen kickboksen Houda Loukili, en slaapdokters Lisanne Koomen en Dolph Heck. Onderweg krijg je van hen tips en tricks mee over voeding, ademhaling, stress, vertrouwen, teamwork en andere thema’s waar je als ondernemer mee te maken krijgt. De vertrouwde stem van niemand minder dan Start 2 Run-coach Evy Gruyaert praat alles aan elkaar.

Ondernemen is topsport

“Wie onderneemt, doet aan topsport. Denk aan de training. Competitie. Wins en losses. Passie. Discipline. En vooral ook aan het harde werk. Wandelen of lopen helpt ons onze stress te kanaliseren, het hoofd helder en onze gezondheid op peil te houden. In combinatie met de tips en tricks van experten willen we met deze virtuele run al wie onderneemt een stevige mentale boost geven”, aldus Teamleader CEO Jeroen De Wit.

Teamleader en UNIZO doen dit niet alleen om meer mensen aan het ondernemen én sporten te krijgen. Ze willen vooral ook de fysieke en mentale weerbaarheid van ondernemers sterken.

“Je zou bijna kunnen zeggen dat je ‘goe zot’ moet zijn om vandaag te ondernemen. De mentale en fysieke weerbaarheid van onze ondernemers kreeg heel wat te verduren de laatste tijd. Naast de dagelijkse kopzorgen zijn er nu ook bijkomende onzekerheden door de aanhoudende pandemie, problemen met de toeleveringsketen, tekorten op de arbeidsmarkt en de stijgende inflatie. Op de Dag van de Ondernemer willen wij een positief verhaal brengen en alle ondernemers bedanken voor hun veerkracht en gedrevenheid. Zij zijn inderdaad de topsporters van onze economie”, zegt Filip Vyverman voorzitter van UNIZO Oost-Vlaanderen.

“Het doorzettingsvermogen en de dynamiek van onze ondernemers doen het land draaien, zorgen voor werk en verzekeren onze toekomst. Met dit initiatief willen we hen niet alleen ondersteunen en in de kijker zetten maar vooral ook sterken. Meer dan ooit hebben we nood aan weerbare en veerkrachtige ondernemers want zij zijn de motor van onze economie”, aldus De Wit.

Doe ook mee!

Deelname is gratis. Inschrijven voor de run of wandeling kan via www.heroesrun.eu. Download vervolgens de app en start je traject van 2,5 – 5 of 10 kilometer waar en wanneer je wil. Deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar omdat Teamleader ondernemers al eens graag in de watten legt, geeft het bedrijf ook verschillende prijzen weg. Als deelnemer maak je kans op een conditietest – met persoonlijk rapport – of een compleet Master Your Energy-traject van 100 dagen bij Energy Lab.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.