car_12

The Perfect Serve Agency brengt ’touch of belgium’ op Nederlandse hoogmis voor bartenders

WETTEREN - Op 12 en 13 mei vindt voor de 7de keer The Perfect Serve Bar Show plaats in Amsterdam. Dat is hét walhalla voor bartenders, horecazaken, distributeurs en producenten van zowel alcoholische als non-alcoholische likeuren. Dit jaar is er een speciale rol weggelegd voor Belgische spirits. Lorenzo Waroux en Maité Lasoie van The Perfect Serve Agency uit Wetteren staan in voor de organisatie van de 'Touch of Belgium Village'. "Samen willen we Belgische producten in Nederland promoten en meer op de kaart zetten", klinkt het.

The Perfect Serve Bar Show is een jaarlijkse beurs waarop allerhande merken, van groot tot klein, present tekenen om er hun spirits voor te stellen aan het publiek. Professionals ontmoeten er mede-mixologisten, er worden verschillende masterclasses georganiseerd en bekende bartenders delen er hun kennis. Het event trekt jaarlijks zo'n 4.000 bezoekers en groeit elke editie verder.

Touch of Belgium Village

Organisator Timo Janse koos er dit jaar voor om met de quasi gelijknamige Oost-Vlaamse start-up The Perfect Serve Agency samen te werken. Zaakvoerders en professionele bartenders Lorenzo Waroux en Maité Lasoie kregen er de kans om een geheel eigen concept uit te werken. "Met de Touch of Belgium Village willen we zoveel mogelijk Belgische merken van zowel alcoholische als non-alcoholische likeuren de kans geven zichzelf te promoten in Nederland", legt Lorenzo uit. "Op dit moment zijn we nog op zoek naar heel wat bedrijven die hieraan mee willen werken en met hun product op de beurs willen staan."

[gallery type="rectangular" ids="55444,55439,55430,55434,55450,55449,55441"]

Belgische producenten gezocht

"Het doel is om België en Nederland samen te krijgen en zo de parels die België heeft nog meer op de Nederlandse markt te brengen. Ondernemers en merken die hun product meer bekend willen maken in Nederland bij zowel horecazaken als grote importeurs kunnen contact met ons opnemen via info@theperfectserveagency.be. The Perfect Serve Bar Show is de ideale plek om de eerste contacten te leggen met de Nederlandse markt."

Meer informatie en inschrijven voor de beurs als deelnemer of als bezoeker kan via www.perfectserve-barshow.com

Deze zomer was The Perfect Serve Agency nog Starter van de week bij Made in Oost-Vlaanderen. Lees hier hun verhaal.