Nieuws Oost-Vlaanderen Thomas Cook helpt vakantiegangers om huisdieren onbezorgd achter te laten

Thomas Cook helpt vakantiegangers om huisdieren onbezorgd achter te laten

Thomas Cook helpt vakantiegangers om huisdieren onbezorgd achter te laten

dagoppasReisbureau Thomas Cook, waarvan het hoofdkantoor in Gent is gevestigd, heeft een samenwerking opgezet met  Cat-Alicious, dé dierenopvang-aan-huisdienst in Vlaanderen, om ervoor te zorgen dat huisdieneigenaars zonder zorgen op vakantie kunnen vertrekken.

Cat-Alicious is opgericht door Cathy Gorrebeeck en is de grootste onderenming in Vlaanderen voor de aan-huisverzorging van huisdieren. Met een team van meer dan dertig professioneel opgeleide oppassers zorgen zij in alle Vlaamse provincies voor dierenoppas aan huis en dogwalking.

Het aantal vakantiegangers dat met deze samenwerking wordt geholpen, is niet min. Een vierde van de Vlaamse gezinnen heeft een kat, en een vijfde een hond. Boeken die gezinnen een reis bij Thomas Cook? Dan krijgen ze meteen alle info om de opvang voor hun huisdieren te regelen. En stappen ze met een gerust hart op het vliegtuig. “Het is een bijkomende service die we onze klanten met plezier geven”, zegt Koen van den Bosch van Thomas Cook. “We zijn ervan overtuigd op die manier in te spelen op een bestaande nood.”

Cat-Alicious verwent de thuisblijvers in hun vertrouwde omgeving. “Thomas Cook – en Neckermann – begrijpen dat huisdieren het verdienen om even goed te worden verzorgd, ook al zijn de baasjes op vakantie”, vat Cathy Gorrebeeck van Cat-Alicious samen. “Onze oppassers zijn opgeleid in de dierenzorg, én zijn verzekerd tegen schade en ongevallen. Wie op stap gaat, vertrouwt zijn dieren dan ook met een gerust hart aan ons toe. En geniet daarna met volle teugen van zijn vakantie!”

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.