Pami_Afbeelding

Thuiskomen op het werk: Pami zorgt ervoor bij Beobank

Sinds september 2021 zit Beobank in haar nieuwe hoofdzetel: Tower D in het Brusselse Quatuor-complex. Het project kreeg intern de naam ‘Beobank House’ en die naam zegt het allemaal: het nieuwe kantoor is een plek waar iedereen thuiskomt. Pami creëerde er een mix van formeel en informeel meubilair waarbij kwaliteit, design en ergonomie harmonieus in elkaar overvloeien.

“Kwaliteit, design en ergonomie zijn heel belangrijk voor ons en Pami had dat meteen begrepen. Zij zorgden voor verschillende type werkstekken, accessoires, lockers en het meubilair. Daarnaast liep ook de samenwerking heel vlot, aangenaam en efficiënt”, vertelt Hilde Van der Perre, verantwoordelijke aankoop en logistiek Beobank.

“Spelend met de sfeer, de kleuren en het meubilair hebben we elke zone ontwikkeld op maat van de activiteit. En dat valt erg in de smaak bij zowel medewerkers als bezoekers. We kunnen echt zeggen dat Beobank een plaats is waar iedereen graag komt werken”, besluit Pierre Delvaux, operationeel directeur Beobank.

Pami ontwerpt al meer dan 50 jaar kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. 100% Made in Belgium.