Tibbe 2

Tibbe Verschaffel (start-up Planet B) in zee met Colruyt en Okay

GENT - Start-up Planet B bewijst nogmaals zijn toewijding aan betaalbare, gezonde en milieuvriendelijke oplossingen voor alledaagse producten door de lancering van haar nieuwste merk aan te kondigen. Klaaar is een nieuw merk dat zich richt op duurzame wasproducten en zal gelanceerd worden op 16 november in alle Colruyt en Okay winkels. De wasstrips concurreren op basis van prijs, kwaliteit én duurzaamheid. Onder het motto 'clean maar dan écht clean' beloven we onze klanten een product dat niet alleen hun kleding, maar ook hun geweten schoon houdt. "We zijn bijzonder fier met deze referentie, in een wereld die toch gedomineerd wordt door multinationals", aldus Tibbe Verschaffel.

Planet B is een overkoepelend merk dat een diverse reeks submerken omvat, waardoor er een breed scala aan producten en oplossingen kan worden aangeboden. Onder de Planet B umbrella vallen Bambooze (herbruikbare bamboerietjes), WONDR (natuurlijke verzorgingsproducten) en nu dus ook Klaaar (ecologische schoonmaakproducten).

Planet B gelooft naar het zeggen van Tibbe Verschaffel in de kracht van kleine stapjes voor een astronomische impact. "Door bewust te kiezen voor duurzame opties, houden we samen de planeet schoon", zegt hij. "Planet B maakt de consument het makkelijk met de fijnste eco-friendly brands en producten. Stuk voor stuk van topkwaliteit, eenvoudig in gebruik en beter voor de gezondheid."

Wereld op zijn kop

Het ultieme doel van Klaaar is om de wereld van schoonmaken op zijn kop te zetten door innovatieve, ecologische schoonmaakproducten aan te bieden zonder plastic verpakking (en uiteraard ook zonder microplastics). De producten moeten  niet alleen de kracht van traditionele producten evenaren, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met de nieuwe wasstrips, streeft Klaaar ernaar om consumenten bewuster te maken van hun keuzes en hen de kans te geven om met elke wasbeurt een positieve impact op het milieu te creëren.

“Wasstrips zijn meer dan alleen een product, ze vertegenwoordigen een revolutie in de manier waarop we omgaan met onze kleding en onze planeet", aldus Tibbe Verschaffel, co-founder van Planet B. "Met Klaaar kan je even krachtig je wassen, goedkoper wassen en véél milieuvriendelijker. Als jonge wetenschappers willen we de oude normen wegspoelen en beginnen aan een reis waarin schone was een symbool wordt van positieve verandering. Samen kunnen we een blijvende impact maken en een betere toekomst creëren, wasbeurt na wasbeurt.”