Woonmakelaar Woonvast Het Woonvast-team slaat zijn vleugels uit. Foto: if

“Tiktokkende Wase makelaars slaan vleugels uit”: Woonvast nu ook naar Vlaams-Brabant

Woonmakelaar Woonvast uit Waasmunster opende vorige week een nieuwe vestiging. Het Wase kantoor heeft nu ook een filiaal in Opwijk. Een van de oprichters, Arno Vandevelde, heeft zijn roots in Vlaams-Brabant. De stap is dus niet onverwacht.

“Ik had er al enkele panden verkocht, maar vanaf nu hebben we er ook een eigen vestiging”, vertelt Vandevelde, die mee instapte in het Woonvast-verhaal van oprichters Jonas Ravijts en Sam Van den Broeck.

Met Arno als derde bestuurder van Woonvast zijn de twee oprichters bijzonder tevreden. “We versterken elkaar”, vertelt Sam. “Jonas kan snel zien met welke renovatie én bijhorende kostprijs je de EPC-waarde van de woning kan verlagen. Arno heeft ook ervaring in projectontwikkeling en bekijkt altijd het ruimere plaatje. Mijn expertise zit in efficiëntie. Ik zoek graag uit wat goed werkt, wat niet en vooral ook: waarom?”, aldus Van den Broeck.

Tiktok

Woonvast onderscheidt zich van heel wat andere sectorgenoten door zijn manier van communicatie. “Naast de klassieke middelen gebruiken we ook intensief Tiktok. Een beetje onconventioneel, maar het bereik daar is gigantisch. Sommige filmpjes halen tot 70.000 views”, verduidelijkt Arno.

“Een andere sterkte is dat we blijven uitzoeken hoe het beter kan, zelfs met al onze ervaring uit verschillende immokantoren. We hebben onze actieve databank en focussen sterk op opvolging en bereikbaarheid.”