Titeca AAlterNieuwKantoor_Aalter

Titeca versterkt zijn positie in Oost-Vlaanderen

ROESELARE - Titeca pro accountants & experts en het Oost-Vlaamse Accofides werken voortaan samen van onder één paraplu. Daarmee blijft de Roeselaarse accountancygroep haar missie sinds het prille begin in 1987 waarmaken. “Elke dag opnieuw helpen wij onze klanten verder ontplooien in hun kennis & ondernemerschap, onder het motto #samengroeien”, vertelt CEO Fabian Missinne. “Als ondernemende organisatie is het onze ambitie om, samen met onze 300 medewerkers,  op een gezonde manier groei te blijven garanderen voor onze klanten en collega’s."

  

 

“De dromen van onze klanten en collega’s helpen realiseren, dat is wat ons drijft”, aldus Fabian Missinne. “Dat willen we op lange termijn blijven waarmaken door te investeren in kwaliteitsvolle diensten, verregaande expertise en digitale ondersteuning. En ook: door groots te zijn in de kleine dingen. Laat dat nu net ons grootste raakvlak zijn met Accofides. Dankzij dit nieuwe samengaan, kunnen wij nu al vanuit 13 kantoren in Vlaanderen persoonlijk co-ondernemen met onze klanten. Laagdrempelig en dichtbij. Dat geeft ons de kans om ondernemers écht te leren kennen, te begrijpen wat hen bezighoudt en mee te leven in hun verhaal. Want pas als je de dromen van je klant kent, kan je ze ook mee helpen verwezenlijken.

Ondernemen is buzze geven

“Zelf zullen wij als twee complementaire partners het verhaal trekken”, vertellen de businesspartners Nico Vandenhende en Tom De Vriese van Accofides. “We leerden CEO Fabian Missinne reeds in 2018 kennen. Wat ons toen al was bijgebleven, is zijn quote ondernemen is buzze geven. Toevallig ook het motto van Accofides. Het zaadje voor onze samenwerking was toen al onbewust geplant. Dat buzze geven bleek lang niet het enige raakvlak te zijn. We leerden Titeca verder kennen als een warme organisatie die houdt van dromen realiseren, enthousiasme voelen, samen groeien en impact maken op een productieve, professionele en proactieve manier. Zeg maar dat we als partners een zelfde DNA hebben.”