Nieuws Oost-Vlaanderen Tom Swinnen en Lindsey Clare klimmen een trapje hoger

Tom Swinnen en Lindsey Clare klimmen een trapje hoger

Tom Swinnen en Lindsey Clare klimmen een trapje hoger

Het zakenadvocatenkantoor EY Law, met kantoren te Diegem, Antwerpen en Gent, promoot Tom Swinnen (M&A) tot Associate Partner. In het kantoor Antwerpen wordt Lindsey Clare (Corporate) gepromoveerd tot Director. Managing Partner, Peter Suykens, ziet met deze promoties een bevestiging van de steile groei van het kantoor als toonaangevende full-service kantoor met sterke focus op Corporate en M&A.

Tom Swinnen vervoegde het team van EY Law medio 2017 als hoofd van het departement fusies en overnames (M&A). Sinds zijn aankomst zorgde hij voor een verdere uitbouw van de M&A-praktijk en een uitbreiding van de expertise en ervaring van EY Law (vroegere HVG Advocaten) in complexe overnamedossiers. Met zijn ruime professionele ervaring staat Tom Swinnen hoog aangeschreven bij heel wat ondernemende Vlaamse families, family offices en private equity spelers, evenals werelds grootste internationale ondernemingen. Naast zijn activiteiten als zakenadvocaat is Tom tevens onderzoeker aan het Instituut voor Financieel recht verbonden aan de Universiteit Gent, en doceert hij regelmatig over vennootschapsrechtelijke- en M&A-aangelegenheden.

Lindsey Clare, meer dan 11 jaar ervaring en actief vanuit het kantoor Antwerpen, wordt benoemd tot Director. Haar praktijk focust voornamelijk op het vennootschaps- en handelsrecht (Corporate). Lindsey is in België verantwoordelijk voor Legal Managed Services, een geheel nieuwe dienstverlening binnen de juridische wereld die gebruikt maakt van nieuwe technologieën en gericht is op innovatie, (proces)optimalisatie en efficiëntie.

EY Law is een onafhankelijk zakenadvocatenkantoor en telt meer dan 50 advocaten in België, gevestigd in Brussel, Antwerpen en Gent. Wereldwijd is EY Law actief in 87 landen en telt het meer dan 3.500 advocaten gespecialiseerd in vennootschaps- en commercieel recht, transacties, arbeidsrecht, financieel recht en digital law. EY Law Belgium streeft samen met haar multidisciplinair team van advocaten een ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte aanpak na, wat het kantoor een uitstekende reputatie op de markt bezorgt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.