Nieuws Oost-Vlaanderen Tormans beloont medewerkers voor jaar zonder ongevallen

Tormans beloont medewerkers voor jaar zonder ongevallen

Tormans beloont medewerkers voor jaar zonder ongevallen

00000000000tormansDetacheringbedrijf Tormans uit Geel, dat onlangs aankondigde dat het zijn Oost-Vlaamse kantoor zal verhuizen van Melle naar Evergem, bedacht deze week zijn medewerkers met een speciale attentie.

Op dinsdag 8 maart werkte Tormans  1 jaar zonder ongeval. Om de medewerkers te bedanken voor hun inzet hierbij werd  bij alle 350 Tormans-medewerkers in heel Vlaanderen op maandag, dinsdag en woensdag thuis een fruitmand van ongeveer vier kilogram afgeleverd.  Op die manier werd bijna 2 ton fruit verdeeld.

“We kozen ervoor  om hen een fruitmand aan te bieden, met de gedachte: 1 jaar zonder ongeval, daar plukken we samen de vruchten van”, zegt operations manager Eddy Laeremans.

Frans Eyckmans, preventieadviseur bij Tormans (op de foto samen met Sigrid van den Eynde, een van de medewerkers van het eerste uur) benadrukt het belang van veiligheid. “Veilig werken is een opdracht van iedere medewerker op ieder moment. Ik ben blij dat we hen een kleine attentie onder de vorm van deze fruitmand kunnen aanbieden.”

Algemeen scoort Tormans op het vlak van veiligheid en gezondheid goed: de jaarcijfers zowel que frequentiegraad als qua graad van ernst liggen al ettelijke jaren ruim onder het sectorgemiddelde, en veiligheid is een steeds weerkerend issue op alle bijeenkomsten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.