Nieuws Oost-Vlaanderen Tormans bouwt nieuw kantoor in Evergem

Tormans bouwt nieuw kantoor in Evergem

Tormans bouwt nieuw kantoor in Evergem

jan-tormans-over-tormans-inh-thumbDetacheringbedrijf Tormans uit Geel, dat ook een kantoor heeft in Melle,  heeft als één van de eerste in Vlaanderen het kwaliteitslabel ‘Certified Member Projectsourcing’ behaald. Verder kondigt de onderneming een nieuwe vestiging in Antwerpen aan en de verhuizing van het kantoor in Melle naar een nieuwbouw in Evergem, bij Gent.

“Met 104 leden maken we deel uit van de beroepsvereniging van detacheringsbureaus Federgon”, legt operations manager Eddy Laeremans uit. “Binnen het bestuur gingen er stemmen op om een kwaliteitslabel toe te kennen aan bedrijven die volgens een bepaalde code werken. Het bedrijf BDO werd aangesteld om de audits te doen. Wij hebben ons daarvoor ingeschreven en ondergingen een audit. Hoe lopen de contacten met de klanten? Hoe gaan we om met onze medewerkers? Hoe staat het met onze solvabiliteit. Dat waren de vragen die daarbij aan bod kwamen. Op basis van de bevindingen hebben we nu het certificaat Certified Member Projectsourcing gekregen, wat vergelijkbaar is met een ISO-normering. Op dit moment zijn we met slechts 29 organisaties in onze sector die dit ook hebben behaald. Voor ons is het label zeer belangrijk. We kunnen aan onze klanten aantonen dat we alle procedures volgen.”

Tormans heeft momenteel 335 medewerkers in dienst met kantoren in Geel, Melle en Vilvoorde. “In Melle huren we nu een kantoor”, vertelt Laeremans. “Op het bedrijventerrein De Grote Nest in Evergem hebben we grond gekocht om zelf te bouwen. We hopen dat tegen eind dit jaar onze 10 medewerkers van het kantoor in Melle naar de nieuwbouw kunnen verhuizen.” (PH)

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.