Nieuws Oost-Vlaanderen Total Lubricants en Mazda verlengen partnerschap

Total Lubricants en Mazda verlengen partnerschap

Total Lubricants en Mazda verlengen partnerschap

000000000000totalmazaTotal Lubricants uit Ertvelde investeert heel wat in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat zijn smeermiddelen altijd inspelen op technologische ontwikkelingen en dat ze voldoen aan internationale specificaties en normen die door de industrie worden opgelegd.

Vorige week kondigde het bedrijf aan dat het zijn partnerschap met Mazda  rond de automotive smeermiddelen voor een periode van vijf jaar heeft verlengd.  De verlenging betekent dat een breed gamma smeermiddelen, die door Total Lubricants zijn ontwikkeld en geproduceerd,  aan zo’n 2.300 garages en erkende concessies in meer dan 45 landen, hoofdzakelijk binnen Europa, zullen worden geleverd.

Sinds het begin van deze samenwerking, hebben de motoren, beschermd door de door Total ontwikkelde smeermiddelen, meer dan 140 miljard kilometer afgelegd. In het kader van dit partnerschap hebben de R&D teams van Total een breed gamma aan smeermiddelen ontwikkeld die perfect beantwoorden aan de technische vereisten van Mazda, maar die tevens bijdragen tot de energieprestaties van deze wagens.

Philippe Charleux, algemeen directeur van Total Lubricants is in ieder geval opgetogen over de verlening van het partnerschap. “Het bevestigt dat wij wel degelijk een rol spelen in het technologische en commerciële succes van onze klanten, niet alleen door veel aandacht te besteden aan het ontwikkelen van nieuwe smeermiddelen, maar ook via een kwalitatieve dienstverlening met onder andere veel oog voor opleiding.”   

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.