Nieuws Oost-Vlaanderen Tracey Hosdey versterkt team VIP-arrangementen

Tracey Hosdey versterkt team VIP-arrangementen

Tracey Hosdey versterkt team VIP-arrangementen

87f4b7_7b03caf532a44cb58faab77b2add8148Viparrangementen.com, een bedrijf uit Destelbergen, dat VIP-pakketten aanbiedt voor allerlei topevents die de grote massa op de been brengen, zoals de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, maar ook het Gentse boskgala, de Gentse Floraliën en het nakende concert van Ennio Morricone,  versterkt zijn team met Tracey Hosdey (links op de foto).

“We profileren ons als one-stop-shop voor bedrijven en particulieren die één centraal aanspreekpunt wensen voor de organisatie van al hun evenementen en VIP-packages willen samenstellen voor die events in de sportwereld en in de culturele sector”, zeggen de zaakvoerders Frédéric en Gilles De Backer.

Na haar studies communicatie en internationale marketing, begon Tracey haar carrière ruim 10 jaar geleden in de reclame en digitale marketingwereld. Sinds 2010 is ze actief in de entertainmentsector. Bij marktleider Universal Music Belgium maakte ze 5 jaar deel uit van het Universal Music & Brands team, een departement dat onder andere corporate events met zowel nationale als internationale topartiesten organiseert voor brand partners.

“Met de komst van Tracey zijn we in staat om de toenemende vraag naar tailor-made formules, die al dan niet aansluiten op bestaande evenementen, en incentives in binnen- en buitenland beantwoorden”, geeft Gilles De Backer nog aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.