Eric Van Snick, Bart Malfliet en Eddy Van Snick Van links naar rechts: Eric Van Snick, Bart Malfliet en Eddy Van Snick.

Transport L. Van Bogaert slaat de handen in elkaar met Van Snick-Evens

Door het partnership kan Transport L. Van Bogaert (LVB) uit Hamme ook koeltransport aan zijn huidig cliënteel aanbieden. LVB wordt hoofdaandeelhouder met Bart Malfliet als gedelegeerd bestuurder.

Transport L. Van Bogaert is een Belgische transporteur. Het familiebedrijf werd opgericht in 1935. LVB beschikt nu samen met Van Snick-Evens over een heel diverse vloot aan transportwagens, gaande van binnenladers over kraan- en plateauwagens, schuifzeilen, koelwagens, opleggers tot uitzonderlijk transport. Het bedrijf telt 26 trekkers, drie vrachtwagens, 100 opleggers en 30 chauffeurs. Van Snick-Evens is een familiebedrijf uit Gooik dat sinds 1959 werkt in nationaal en internationaal transport.

Gedelegeerd bestuurder Bart Malfliet zag groeikansen in deze samenwerking. "Van Snick-Evens is een gekende speler in Vlaams-Brabant", zegt hij. "Ik geloof dat onze samenwerking voor beide partijen groeikansen met zich meebrengt. Wij kunnen onze gezamenlijke ervaring gebruiken om Van Snick-Evens terug op een niveau hoger te brengen. Door deze diversificatie kan LVB nu aan zijn huidig cliënteel ook koeltransport aanbieden. Bovendien is de ligging van Van Snick-Evens een grote troef. Zo hebben we voor onze chauffeurs en klanten een extra uitvalsbasis om onze transport te organiseren."