Nieuws Oost-Vlaanderen Travel Lounge nu officiële Club Med Corner Oost-Vlaanderen 

Travel Lounge nu officiële Club Med Corner Oost-Vlaanderen 

Travel Lounge nu officiële Club Med Corner Oost-Vlaanderen 

GENT/DEINZE – Nu het Club Med-kantoor in Gent zijn deuren heeft gesloten, wordt Travel Lounge in Deinze een meer dan volwaardig alternatief om een Club Med-vakantie te boeken. In het Travel Lounge-reisbureau wordt een volledige hoek ingericht als Club Med Corner. De bezoeker wordt er geholpen met dezelfde deskundigheid, expertise en service als in het kantoor in Gent.

Travel Lounge in Deinze wordt een volwaardig en officieel alternatief voor het Club Med-kantoor in Gent. De medewerkers worden opgeleid tot ware Club Med-experten. Ze overleggen vaak met het hoofdkantoor en krijgen de kans tal van Club Med-locaties te bezoeken en te scouten.

Club Med-reizen zijn uniek

Club Med biedt luxereizen aan in een all-informule. Enkel voor excursies, exclusieve dranken en massages dient te worden bijbetaald. Op die manier weet elke reiziger waar hij financieel aan toe is. Lokale GO’s of “gentils organisateurs” zorgen voor het nodige entertainment en organiseren tal van leuke vakantieactiviteiten. Met meer dan 60 verschillende sporten begeleid door gepassioneerde professionals is Club Med de grootste sportschool ter wereld.

Gezinnen

Club Med bezorgt vooral gezinnen de reis van hun leven. Kinderen tussen de 6 en 18 jaar worden in de watten gelegd met een overdaad aan animatie, sport, spel en vermaak. De 4- tot 6-jarigen worden verwend in de speciale miniclub, en in sommige resorts bevindt zich een Petit Club voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In de babyclub ten slotte krijgen baby’s vanaf 4 maanden de volle aandacht van deskundige kinderverzorgsters.

Andere Travel Lounge activiteiten

Eén van de Travel Lounge-medewerkers zal zich voltijds focussen op alles wat met Club Med te maken heeft, maar uiteraard zijn ook de andere collega’s op de hoogte van het aanbod. Bij Travel Lounge kan men trouwens ook terecht voor reizen met Thomas Cook, Pegase, Tui, VIP, Exclusive Destinations, Live to Travel ….

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.