Nieuws Oost-Vlaanderen Trayco lanceert innovatief gamma voor de industriële installateur

Trayco lanceert innovatief gamma voor de industriële installateur

Trayco lanceert innovatief gamma voor de industriële installateur

OUDENAARDE – Het afgelopen jaar investeerde Trayco 2 miljoen euro in de uitbreiding van zijn machinepark te Oudenaarde. Een bewuste keuze voor 100% Belgische productie. Vandaag lanceert de KMO trots THE.FORCE, een supersterk gamma kabelladders voor industriële projecten. Tegelijkertijd zoekt het bedrijf medewerkers om de hieraan gekoppelde groei mee op te vangen, zowel in verkoop als in productie.

“THE.FORCE is een industriële productlijn ontworpen om industriële installateurs een betere oplossing te kunnen bieden voor hun projecten. Op basis van marktinformatie en eigen ervaring ontwikkelden we dit revolutionaire gamma. De innovatieve ladder is supersterk, superveilig en supersnel te monteren”, vertelt Geert Ballet, zaakvoerder Trayco NV. De nieuwe kabelladders van Trayco combineren grote ondersteuningsafstanden met veiligheid. “Bij de ontwikkeling lag de focus onder andere op draagkracht. Onze kabelladder van 200mm hoog – waarbij we over een maximum overspanning van 9 meter spreken – kan nog steeds 90 kg per meter dragen. Dit komt overeen met 1 ton per ladder!”

Door zijn specifieke assemblagewijze is Trayco tevens in staat deze ladder in hun Ultra Galva uitvoering te produceren. Dit is een eindafwerking van het bandstaal die tot 3 keer meer tegen corrosie bestand is dan de traditionele thermisch verzonken eindafwerking. Deze eindafwerking heeft minder impact op natuurlijke bronnen en genereert bij het productieproces minder CO2- uitstoot. Het feit dat de producten 100% in België geproduceerd worden, verkleint nog eens de ecologische voetafdruk.

Geïnvesteerd in nieuwe profileerlijn

Voor de zijwanden en sporten van THE.FORCE investeerde Trayco in een ultramoderne profileerlijn. Voor een optimale invulling van deze lijn creëerde de KMO het gamma STRUT by Trayco, hoogwaardige draagprofielen en accessoires in Ultra Galva afwerking, uitgewerkt met oog voor kwaliteit en gebruiksgemak. Ook met dit gamma komt Trayco op vandaag op de markt.

Virtuele productlancering

“Dat we een uniek product aanbieden, weten we zeker. De uitdaging blijft, nu meer dan ooit tevoren, deze boodschap kenbaar te maken naar de markt toe. Hier maken we een virtuele sprong. Om onze industriële doelgroep maximaal te bereiken, nodigen we iedereen namelijk uit om onze virtuele productlancering te volgen”, zegt Geert Ballet.

Tijdens deze productlancering worden de unieke voordelen van het kabelladdergamma THE.FORCE toegelicht door het verkoopsteam. “Daarnaast vond ik het belangrijk om ons fantastisch team via die weg ook in de kijker te zetten.”

Medewerkers gezocht

Jong, dynamisch, in volle groei: de perfecte omschrijving voor Trayco op vandaag. “De sterkte van Trayco is als team en jonge flexibele organisatie snel te reageren op behoeften of vragen uit de markt. THE.FORCE is het resultaat van deze voeling met de markt en vormt tegelijkertijd ook de basis voor een mooie toekomst. Het gamma brengt namelijk heel wat nieuwe opportuniteiten voor het verkoopteam, maar ook voor het bedrijf, meer bepaald als werkgever”, zo Geert Ballet.

Trayco zoekt op vandaag geëngageerde medewerkers zoals een sales support collega voor de verkoopafdeling en een planningsverantwoordelijke. Voor de productie van THE.FORCE, 100% Belgisch, breidde Trayco zijn machinepark het afgelopen jaar uit met drie volledig geautomatiseerde lijnen, goed voor zo’n 1.000m². “Nieuwe operatoren zullen dus de unieke kans krijgen om met hoogtechnologische machines aan de slag te gaan. Wie zich aangesproken voelt, mag gerust contact opnemen”, gaat Ballet verder.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.