Unizo Aalst

Triumviraat aan de macht bij Unizo Aalst

AALST - Niet één voorzitter maar drie. Die keuze maakte Unizo Aalst zopas bekend. De uittredende Freek Van Neck (Interius Advocaten) neemt na zeven jaar afscheid. Drie man zullen voortaan het voorzitterschap gezamenlijk waarnemen: Bart Verbeiren, Kevin Gits en Steven De Wolf.

 

Freek Van Neck werd het voorbije weekend uitgewuifd met de nodige égards en respect voor zijn job als voorzitter van Unizo Aalst. “Freek Van Neck heeft gedurende zijn voorzitterschap met veel passie en toewijding de belangen van Aalsterse ondernemers behartigd”, zegt Steven De Wolf. “Onder zijn leiding is Unizo Aalst uitgegroeid tot een belangrijke ondersteuningsorganisatie voor ondernemers in de regio.”

Nu wordt dus gerekend op een triumviraat. Een eerder uitzonderlijke constructie. Maar ook één met voordelen. Elk van de drie voorzitters brengt zijn ervaring, netwerk en kennis mee. Bart Verbeiren uit Erembodegem is actief in de retailsector en houdt kledingzaak Gisèle open. Fietspionier Kevin Gits uit Gijzegem is zaakvoerder bij Geert Velo. Steven De Wolf uit Herdersem is consultant en helpt kmo's met strategisch advies, webdesign en marketingcampagnes bij Conversal.

Met hun vernieuwende ideeën wil het team een nog grotere impact hebben op het ondernemerslandschap in Aalst. Freek Van Neck verdwijnt overigens niet helemaal van het toneel. Hij zal betrokken blijven bij Unizo Aalst en zijn knowhow blijven inzetten ten gunste van de ondernemers in de regio, zo laat de werkgeversorganisatie nog weten.

foto: Unizo Aalst/Mediahuis/Het Nieuwsblad