Nieuws Oost-Vlaanderen Troc.com Sint-Niklaas viert 1.400 dagen aan wegenwerken

Troc.com Sint-Niklaas viert 1.400 dagen aan wegenwerken

Troc.com Sint-Niklaas viert 1.400 dagen aan wegenwerken

SINT-NIKLAAS – Door wegenwerken moet tweedehandszaak Troc.com voor 10 dagen verplicht de deuren sluiten. Zaakvoerder Steven Hendrickx bleef echter niet bij de pakken zitten en maakt van een nood een deugd: op vrijdag 24 augustus heropent Troc.com de deuren met een grootse parkingverkoop. “Deze werken vormen het sluitstuk van 1.400 dagen aan belangrijke en noodzakelijke wegenwerken, dit wil ik heel graag vieren, samen met mijn klanten”, aldus een enthousiaste Steven.

Al bijna 5 jaar is Troc.com Sint-Niklaas de referentie in het Waasland voor wie unieke en originele spullen wil kopen of verkopen. Het grootste deel van deze periode waren er echter wegenwerken in de buurt; Op dit moment wordt het wegdek van de Singel vervangen waardoor Troc.com 10 dagen verplicht moet sluiten.

Heropeningsweekend

Met het nodige enthousiasme en creativiteit maakte Troc.com Sint-Niklaas van de sluiting gebruik om haar collectie aan te vullen met eindereeksen en de mooiste spullen uit diverse inboedels. Deze worden in het heropeningsweekend van 24 tot 26 augustus uitgestald in de winkel èn op de parking, op alles samen meer dan 1.800 m². Daarnaast wordt heel wat randanimatie voorzien.

Carl Hanssens, schepen voor mobiliteit, lokale economie en werk van Sint-Niklaas: “Ik besef ten volle dat de impact van wegenwerken heel groot kan zijn voor de plaatselijke ondernemers. Het is dan ook heel knap dat Steven Hendrickx dit evenement op poten zet en zo van een nood een deugd maakt. We kunnen dit als stadsbestuur enkel toejuichen. Dit zijn de ondernemers die Sint-Niklaas nodig heeft!”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.