Nieuws Oost-Vlaanderen Twee Fair Fashion ontwerpsters presenteren pop-up shop in Gent

Twee Fair Fashion ontwerpsters presenteren pop-up shop in Gent

Twee Fair Fashion ontwerpsters presenteren pop-up shop in Gent

GENT – Van 7 tot 9 september kunnen liefhebbers van slow fashion in Gent hun hart ophalen in de pop-up shop Fair Fashion. Ontwerpsters Line Vanden Bogaerde en Marjan Storme tonen daar samen hun duurzame en tijdloze juwelen- en modecollectie. Helemaal Fair en Made in Belgium.

Dat juwelenontwerpster Line Vanden Bogaerde en fashion designer Marjan Storme de creatieve handen in elkaar slaan is niet verwonderlijk. Ze delen immers hun passie voor tijdloos design en hun liefde voor eerlijke, duurzame mode. Bovendien vormen hun creaties samen een sterk, smaakvol geheel.

Line Vanden Bogaerde is een Gentse vaste waarde, en brengt met haar merk VA-TOUT abstracte juwelencollecties uit gerecycleerd zilver en fairtrade goud. Haar designs zijn puur op alle vlakken: materiaal, vorm en structuur. Ze maakt ieder juweel met de hand in haar Gentse atelier.

Marjan Storme is een nieuw talent met haar eigen Made in Belgium modemerk. Haar designs zijn cruciale basics met een eigenzinnig kantje, gebracht in een verhaal van slow fashion en duurzaamheid.

De pop-up shop Fair Fashion loopt van 7 tot 9 september in Casa Argentaurum in Gent (Brabantdam 68).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.