Nieuws Oost-Vlaanderen Twikey en AcceptEmail koppelen platformen

Twikey en AcceptEmail koppelen platformen

Twikey en AcceptEmail koppelen platformen

00000000000domi-300x300Twikey uit Gent werd in april 2013 opgericht door professionals in de domeinen van eBanking, SEPA/SDD en de integratie met ERP-systemen. Twikey is de Belgische marktleider op het vlak van elektronische domiciliëringsmandaten of eMandates en levert zijn diensten aan bedrijven die facturen innen via domiciliëringen.

Twikey lanceert nu samen met Accept Email een koppeling van hun platformen. Zowel schuldeisers, de verzenders van domiciliëringsmandaten, als hun klanten, de ontvangers, kunnen hierdoor de sterke punten van beide systemen combineren. De koppeling werd vooral opgezet met het oog op het bieden van een optimale gebruikservaring voor ontvangers.

De AcceptEmail technologie maakt het mogelijk in real-time de status van een domiciliëringsmandaat weer te geven in een e-mail en te synchroniseren met andere kanalen, zoals het Twikey-portaal. Zo heeft de gebruiker steeds de actuele status van het mandaat (te tekenen, getekend), ongeacht het kanaal waarop hij de status raadpleegt.

“Bij het uitsturen van verzoeken om een mandaat te ondertekenen merken we dat de kwaliteit van de communicatie een belangrijke impact heeft op de succesratio. Als je een mandaat uitstuurt in een AcceptEmail dan verandert de kleur van de mail van blauw naar groen van zodra het mandaat is ondertekend. Zo weet de gebruiker dat het mandaat getekend is, maar de schuldeiser ook. Dit verbetert significant de gebruikerservaring en leidt dus tot een hogere conversiegraad” weet Dominique Adriansens, oprichter van Twikey.

Dankzij het samenwerkingsakkoord kunnen AcceptEmail verzenders  ook gebruik maken van de mogelijkheden die Twikey biedt om een elektronisch mandaat digitaal te ondertekenen. Het tekenen met de elektronische identiteitskaart en andere methodes worden in de AcceptEmail applicatie geïntegreerd. “Twikey heeft het ruimste aanbod ondertekeningsmogelijkheden en biedt een aantal andere nuttige functionaliteiten voor mandaatbeheer. De integratie met Twikey laat onze verzenders toe om e-mandaten op een veilige en efficiënte manier vast te leggen. AcceptEmail stelt alles in het werk om de DSO van verzenders, zo kort mogelijk te houden. Het optimaliseren van het e-mandate ondertekeningsproces hoort daar ook bij” besluit Luc Vanhecke, Country Manager België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.