Nieuws Oost-Vlaanderen Typografics uit Hamme bekroond voor mooie groeispurt

Typografics uit Hamme bekroond voor mooie groeispurt

Typografics uit Hamme bekroond voor mooie groeispurt

Danny_Mertens_225 jaar al levert Typografics grafische diensten aan de Vlaamse KMO-wereld. De voorbije jaren zag het zijn winstmarges en zijn personeelsbestand aanzienlijk toenemen. Die mooie groei levert het bedrijf voor het eerst in zijn bestaan een plaats in de Trends Gazellen op. In die lijst verzamelt het magazine Trends de snelst groeiende bedrijven in de verschillende provincies.

Groei gaat verder

“De nominatie is een schouderklopje voor het hele team”, reageert zaakvoerder Danny Mertens aangenaam verrast. “Het klopt dat we de afgelopen jaren een mooie groeispurt kennen, zeker naar medewerkersaantal toe. Op dit moment zijn we met 38 vaste medewerkers, maar het is vast en zeker de bedoeling dit aantal verder te laten stijgen.”

Mertens verwacht voor 2016 vooral veel van het digitale segment. “Bij de start 25 jaar geleden was er van het hele online verhaal nog geen sprake. Nu zijn het vooral dat soort diensten waar onze klanten naar vragen. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s die ons webteam kunnen versterken.”

Opleidingen op maat

Een andere pijler in het succes van Typografics zijn de opleidingen. Als één van de enige in België mag het bedrijf zich Adobe Authorised Training Centre noemen. Michael Buelens, verantwoordelijk voor de opleidingen: “Het hele jaar door bieden we een aantal open opleidingen aan zowel voor traditionele grafici als digitale profielen. Maar wat ons echt uniek maakt, zijn onze op maat-opleidingen. In overleg met de cursist stellen we een programma op maat samen. Deze opleidingen missen dus nooit hun doel. Na afloop staan we nog twee maanden ter beschikking om op vragen te antwoorden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.