Nieuws Oost-Vlaanderen U maakt kans op gratis tickets voor Night Shift Gent

U maakt kans op gratis tickets voor Night Shift Gent

U maakt kans op gratis tickets voor Night Shift Gent

00000nsWe breiden onze inschrijvingspagina uit om u nog beter te kunnen dienen en vragen daarom om ook onder meer de sector te vermelden waarin u actief bent en om uw functietitel te vermelden. We koppelen dit aan een wedstrijd die u de kans biedt om tickets te winnen voor het evenement Night Shift dat in Gent plaatsvindt op 14 maart. U kunt deelnemen tot 11 maart , via de volgende link en gewoon uw gegevens invullen : Vul uw gegevens aan en win hier uw tickets

U wordt gecontacteerd als u bij de gelukkigen bent. In 2013 werd Night Shift in het leven geroepen door Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens, met een eerste editie in Gent. Door het grote succes groeide het concept in 2014 uit tot een drieluik Gent – Antwerpen – Kortrijk. In 2015 is Night Shift aan zijn derde jaargang toe.

Night Shift strijkt op zaterdag 14 maart neer in de Gentse Eskimofabriek voor een uitverkochte editie. Onder andere het fietsenmerk ElevenTwentySeven gaat er in wereldpremière, en BMW stelt er de nieuwe Mini voor. Ook gloednieuw dit jaar is de Night Shift Conference in samenwerking met Vlerick Business School, die aan de party vooraf gaat. Eerst komen enkele thema’s aan bod die inspelen op het belang van een goed netwerk voor de ondernemer. In de geest van de network society doet Night Shift na de talk aan matchmaking. Concreet wil dat zeggen dat deelnemers aan mekaar ‘gekoppeld’ worden om onder vier ogen de mogelijke samenwerkingen te bespreken.

Night Shift verzamelt creatieve ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond. Startende ondernemers én gevestigde waarden komen samen op de beurs om op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten. De tientallen deelnemende standhouders leggen de juiste connecties op Night Shift, omdat elke editie makkelijk een paar duizend bezoekers haalt.

“Connectivity is het centrale idee achter ons concept. Wij bieden inspiratie, food & drinks, de perfecte soundtrack en de juiste mensen”, vertellen organisatoren Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. “Elk event van Night Shift is sterk lokaal verankerd en creëert een publiek van zelfstandigen uit die regio die hun netwerk willen uitbreiden. In de Eskimofabriek in Gent zal dat op zaterdag 14 maart niet anders zijn.Alle standen zijn voor deze editie uitverkocht, en dat levert een inspirerende mix van ondernemers en merken op voor de bezoekers.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.