Nieuws Oost-Vlaanderen Ufinity organiseert online debat over wendbaarheid Belgische bedrijven

Ufinity organiseert online debat over wendbaarheid Belgische bedrijven

Ufinity organiseert online debat over wendbaarheid Belgische bedrijven

GENT – Op 28 mei organiseerde Ufinity een online financieel Covid debat onder leiding van Peter de Keyzer en in samenwerking met CFO-magazine. Daar wordt nu een vervolg aan gebreid op dinsdag 17 november van 12u15 tot 13u15. Het bedrijf gespecialiseerd in finance consulting focust met dit tweede debat op de wendbaarheid van onze Belgische bedrijven in 2020 zijn en hoe zij vooruitblikken op 2021.

Het vorige debat op 28 mei bleek een succes. Het initiatief had één helder uitgangspunt, namelijk antwoorden krijgen op de impact die covid19 heeft op drie domeinen: de bedrijfsvoering, het financieel departement en het HR-beleid. De deelnemers werd een vervolg beloofd en dat komt er nu op dinsdag 17 november.

Om het online debat op gang te brengen, zal moderator Peter De Keyzer enkele CFO’s aan het woord laten. Zo bevestigden Frank Geelen van ISS, Geert Peeters van Greenyard, Wendy Genijn van Senior Living Group en Francis Costenoble van Carrefour opnieuw hun komst.

Omdat Ufinity ook de input van de deelnemers van enorm belang vindt, vragen ze hen om ter voorbereiding een aantal vragen in te vullen. Pas na het invullen van de vragenlijst ontvang je alle informatie om gratis te kunnen deelnemen.

Klik hier voor de vragenlijst.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio