Nieuws Oost-Vlaanderen Uitbaters snoep- en geschenkenwinkel stoppen ermee

Uitbaters snoep- en geschenkenwinkel stoppen ermee

Foto Bsb

Uitbaters snoep- en geschenkenwinkel stoppen ermee

NINOVE, DENDERHOUTEM – Jeroen Wiggeleer en Kelly Verschaeve uit Denderhoutem openen op zaterdag 28 januari voor de allerlaatste keer de deuren van hun snoep- en geschenkenwinkel Candy & Gifts in de Lavendelstraat in Ninove. Zo houdt de winkel na acht jaar op te bestaan.

De oorspronkelijke snoepwinkel werd in 2017 opgericht als ‘t Dorpshuys in Denderhoutem. Na drie jaar besliste het koppel om de zaak te verhuizen en openden ze Candy & Gifts in de Lavendelstraat in Ninove. Daar werden naast het ruime assortiment snoep ook heel wat geschenkartikelen verkocht, zoals ballonnen, speciale wenskaarten, speelgoed, enzovoort. Onlangs beslisten de uitbaters om de stekker uit de winkel te trekken. “We hebben dit altijd graag gedaan. We stoppen niet om financiële redenen”, zegt Jeroen.

Naast de winkel in Ninove heeft Jeroen zijn eigen evenementenbureau Jeroen Events. “De combinatie van beide activiteiten was niet langer te combineren. Jeroen Events is de jongste tijd gegroeid en nu is het moment gekomen om me enkel nog op die zaak te focussen. Dat is namelijk mijn grootste droom, die ik graag wil voortzetten”, zegt Jeroen.

Uitverkoop

Met pijn in het hart moet het koppel dus na acht jaar afscheid nemen van de snoepwinkel in het centrum van de stad. “In december hebben we de knoop doorgehakt om te stoppen. Heel veel trouwe klanten vinden het heel jammer dat er een einde aan komt. We wilden eerst nog een overnemer zoeken, maar omdat we niet langer de activiteiten kunnen voortzetten, hebben we besloten om een uitverkoop te houden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.