Nieuws Oost-Vlaanderen Ungigift lanceert nu ook Cadeaubon Aalst

Ungigift lanceert nu ook Cadeaubon Aalst

Ungigift lanceert nu ook Cadeaubon Aalst

AALST – Handelaarsvereninging District A en Unigift slaan de handen in elkaar om Cadeaubon Aalst te lanceren. Een cadeaubon geldig bij meer dan 40 verschillende lokale handelaars in Aalst. Unigift heeft ook al cadeaubonnen voor Gent, Brugge, Antwerpen, Kortrijk en de kust.

Cadeaubon Aalst is een stadscadeaubon die momenteel geldig is bij meer dan 40 lokale handelaars in een heel breed aanbod: mode, resto, design, juwelen,… “We willen dat de ontvanger van de cadeaubon heel veel keuze heeft zodat er voor ieder wat wils is”, legt Yordy Eelen van Unigift, de partner achter de cadeaubon, uit. “Je kan er echt Aalst mee gaan ontdekken en hopen dat we zelfs Aalstenaars kunnen verrassen met die lokale handelaar die ze nog niet kenden”, verduidelijkt Yordy verder.

Handelaarsvereniging District A zette zijn schouders mee onder dit initiatief. “Wij willen Aalst verder op de kaart zetten als winkelstad waar je een heel breed aanbod hebt aan fijne, lokale handelaars die met hart en ziel voor hun zaak en hun producten staan”, vertelt Michaël Redant van District A. “We starten met een mooi aanbod, maar de keuze zal in de toekomst zeker nog verder uitbreiden zodat iedereen nog meer zijn gading kan vinden.”

Van Aalstenaars voor Aalstenaars

Ann van Lederwaren Anna was meteen overtuigd om deel te nemen aan Cadeaubon Aalst. “Het is een prachtig initiatief dat alle lokale handelaars in Aalst samen in de kijker zet.” Ze vat het krachtig samen: “Het is een bon van Aalstenaars, voor Aalstenaars.”

Yordy en Michaël kijken al vooruit naar het eindejaar. “Met het eindejaar in zicht, hopen we dat veel Aalstenaars een Cadeaubon Aalst onder de kerstboom zullen leggen. En ook bedrijven die nog op zoek zijn naar een leuk cadeau voor hun werknemers zijn meer dan welkom bij ons.”

Alle info rond en aankopen van Cadeaubon Aalst kan via www.cadeaubonaalst.be. Handelaars die meer willen weten, kunnen mailen naar district.aalst@gmail.com

Meer artikels over Unigift.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.