Unieke driedaagse bij Belga Business Center in Deinze

DEINZE - Op 19, 20 en 21 februari organiseert Belga Business Center Deinze een unieke driedaagse rond design, kunst, energie en ondernemerschap. Met MEET3 ontmoet je drie dagen op rij inspirerende ondernemers. Starten doen ze met Ellen Vanhove, Annelies Ysebaert en Lard Vanobbergen tijdens een avond rond menselijke energie. Op dag twee kan je kennis maken met de gebroeders Torsten en Bjorn Robbens, bouwers van elektrische racemachines. En ten slotte komt 'Flikken'-actrice en omroepster Andrea Croonenberghs langs om haar ondernemersverhaal uit de doeken te doen.

19/02 - Meet Ellen, Annelies en Lard

Ellen Vanhove werkt al 19 jaar als energiecoach en designer voor bedrijven. Kunst als een middel om een meer energieke omgeving te maken. Annelies Ysebaert, van de Latemse Gallery Ysebaert, wil via kunst mensen en bedrijven verbinden. Haar concept "Collect art, Connect people" brengt topkunst op een hele laagdrempelige manier in uw bedrijf. Lard Vanobbergen is gepokt en gemazeld in de wereld van energie. Zijn missie om is bedrijven te voorzien van aangepaste, duurzame verlichting voor de werkplek, en dat gaat veel verder dan alleen maar energieverbruik.

Drie ondernemers, met een gezamenlijke missie rondom menselijke energie, die ze met collega ondernemers willen delen. Drie keer 20 minuten over kunst, licht en energie.

20/02 - Meet de gebroeders Torsten en Bjorn Robbens

Unizo Deinze en Nevele organiseren bij Belga Business Center een ontmoeting met Bjorn en Torsten Robbens. Deze tweelingbroers zijn de oprichters en de bezielers van Saroléa. Zij kochten in 2010 de merknaam met als doel het ontwikkelen en bouwen van 100% elektrische en hoog performante race machines. En met succes. Hun laatste model, de MANX7 is een elektrische superbike en scoort internationaal hoge toppen.

Benieuwd hoe zo een elektrische racemachine er uit ziet en benieuwd naar hun ondernemersverhaal? Dan moet je beslist hierop inschrijven. Dit event is gratis voor leden van Unizo. Niet-leden kunnen zich ofwel snel lid maken, ofwel betalen ze 15 Euro.

21/02 - Meet Andrea Croonenberghs

Andrea Croonenberghs was gedurende 26 jaar verbonden aan VRT waar ze omroepster was, een paar programma’s presenteerde en meespeelde in meerdere fictiereeksen waaronder Windkracht 10 en Flikken. Presenteren, acteren en zingen doet ze nog steeds.

In 2018 kwam ze voor het eerst naar buiten met een andere grote passie, die voor vormgeving/design/interieur. Liefde voor kunst, aandacht voor interieur en vormgeving, gevoel voor kleur werden haar als kind met de paplepel ingegeven. De gekleurde staafjes waar ze als zes-jarige mee leerde tellen zouden een inspiratiebron blijken. Aangetrokken door schilderkunst, door architecturale vormen en door materialen als staal, hout, porselein en emaille ontwierp ze een reeks tafeltjes. Tafeltjes met een kunstig karakter die overal passen in de ruimte waar de mensen die er wonen of werken, belang hechten aan esthetiek.

Benieuwd naar haar ondernemersverhaal? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt. De tafeltjes van Andrea Croonenberghs zijn verkrijgbaar via Gallery Ysebaert.

Inschrijven

Alle info over MEET3 vind je op de site van Belga Business Center.