Nieuws Oost-Vlaanderen Unpaid haalt Striktly Business Software binnen als 10de integratiepartner

Unpaid haalt Striktly Business Software binnen als 10de integratiepartner

Unpaid haalt Striktly Business Software binnen als 10de integratiepartner

GENT – Vanaf nu kan je je onbetaalde facturen uit Striktly Business Software met één druk op de knop versturen naar Unpaid. Hiermee is Unpaid al aan zijn 10de integratiepartner toe waarmee een dergelijke naadloze communicatie mogelijk is. Door deze samenwerking kunnen de klanten van Striktly Business Software nog makkelijker en sneller actie ondernemen als hun facturen niet betaald worden.

Deze integratie is een logisch gevolg van de samenwerking die al een paar jaar bestond. “Striktly is al jaren een van onze trouwe en tevreden klanten”, vertelt Dirk Dewulf, general manager van Unpaid. “Zij weten dus perfect hoe de Unpaid-procedure werkt en hebben eerst zelf uitgezocht of dit een product is dat zij aan hun klanten willen aanbieden.”

Ook Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly Business Software is opgetogen over het partnership. De Antwerpse CRM- en ERP-softwareontwikkelaar die recent nog kantoren opende in Roeselare, Hasselt en tweede vestiging in Antwerpen zet immers volop in op automatisatie en gebruikservaring. “Unpaid was voor ons dan ook een logische keuze”, vertelt Ouachan. “Uit onze eigen ervaring weten wij dat Unpaid perfect geplaatst is om snel en efficiënt onbetaalde facturen te innen. Bovendien hebben ook zij een grote focus op transparantie en klantentevredenheid.”

Naast Striktly Business Software heeft Unpaid ook nog een integratie bij: Exact, Payt, Yuki, Billit, Teamleader, Legal Village, Breex en EenvoudigFactureren

Unpaid

Unpaid is een Gentse scale-up van Jeroen De Man en Dirk Dewulf. Het online platform dat gespecialiseerd is in het innen van onbetwiste B2B facturen werd in 2016 opgericht naar aanleiding van een wetswijziging die ervoor zorgde dat het innen van deze facturen een pak eenvoudiger kon. Het bedrijf trok ondertussen meer dan 1.000 tevreden klanten aan.

Ook de aandacht van de juridische sector werd onmiddellijk getrokken door in het eerste jaar al de prestigieuze en internationale “Innovative Lawyers” award van de Financial Times te winnen. In november 2019 won het bedrijf de Credit Management Innovation Award en in 2020 was het één van de laureaten van de Bertjes in de categorie scale-up 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.