Nieuws Oost-Vlaanderen Van der Valk houdt crowdfunding voor duurzame upgrade

Van der Valk houdt crowdfunding voor duurzame upgrade

Managementduo M.J.Dias Junior en Maartje Dias-Heinrichs. Foto: www.robvandervoort.nl

Van der Valk houdt crowdfunding voor duurzame upgrade

NAZARETH – Van der Valk is al bijna dertig jaar een gevestigde waarde in de regio en het hotel krijgt binnenkort een duurzame upgrade. De financiering daarvan komt mede tot stand dankzij een crowdfunding.

Om Van der Valk Nazareth klaar te maken voor de toekomst en de hotelgasten nog meer kwaliteit te bieden investeert CEO M.J. Dias Junior in duurzame renovatiewerken. “Het dak onderging een renovatie en we plaatsten een nieuwe waterzuiveringsinstallatie”, vertelt hij. “Verder zullen we laadpalen en zonnepanelen installeren. Ook een energiezuiniger verwarmingssysteem staat op de agenda. Tot slot worden de airco’s onder handen genomen.”

Voor deze ecologische groeiplannen schakelt Van der Valk nog tot en met 22 januari particuliere investeerders in via het Gentse platform WinWinner. Al meer dan 130 investeerders tekenden in op de crowdfundingsactie, samen goed voor bijna 450.000 euro. De investeerders zijn alternatieve beleggers maar ook de trouwe achterban van het hotel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.