Nieuws Oost-Vlaanderen Van Wiemeersch neemt Hobbyrama over

Van Wiemeersch neemt Hobbyrama over

Van Wiemeersch neemt Hobbyrama over

111vanwMarc Van Wiemeersch bvba uit Sleidinge kondigt aan dat het de firma Stock Van Wiemeersch NV, ook bekend als Hobbyrama en gelegen in dezelfde straat, heeft overgenomen.

Beide bedrijven zullen zich vanaf heden profileren onder de gemeenschappelijke naam “Van Wiemeersch”.

De nieuwe bestuurders van Stock Van Wiemeersch NV zijn Marc en Koen Van Wiemeersch.

“Dankzij de overname beschikken we over 2400 m² extra verkoopruimte en 1000 m² extra magazijnruimte op een terrein van meer dan 14.000 m²”, zegt Koen Van Wiemeersch. “In de beide zaken samen staan nu meer dan 40 medewerkers klaar om de klanten te dienen en om een breed gamma topmaterialen en machines voor professionals, voor de industrie en voor de doe-het-zelf en de tuinsector te verkopen en te verhuren.

Dit jaar plant Van Wiemeersch nog een volledige restyling van de beide sites en wil het bedrijf het productengamma nog sterker richten op de oprofessionele markt. “We plannen bovendien ook heel wat extra opleiding voor de medewerkers”, zegt Koen Van Wiemeersch.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.