Vandenbussche Aalter Kristof Defruyt (CEO), Isabelle Devooght, Dirk Inghelbrecht, Koen Van Impe, Els Vandenbussche, Jürgen Vanhee.

Vandenbussche opnieuw bekroond met Gold label als Best Managed Company

Bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter werd voor de vijfde keer Gold laureaat in het Best Managed Companies-programma. Het programma erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en werd intussen al doorgevoerd in 46 landen wereldwijd.

Lees ook: Bouwbedrijf Vandenbussche en AUAR openen eerste gerobotiseerde microfabriek voor modulaire woonunits

De jury loofde het bouwbedrijf vanwege hun langetermijnstrategie, de sterke resultaten van de laatste jaren en het sterk team. Ook de voortdurende inspanningen voor duurzaamheid gingen niet onopgemerkt voorbij.

“Het is een eer dat wij het Gold label opnieuw hebben ontvangen en zo lid blijven van deze exclusieve community van sterk presterende Belgische privébedrijven”, zegt CEO Kristof Defruyt. “Onze erkenning als Best Managed Company voor het vijfde jaar op rij bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen.”