Nieuws Oost-Vlaanderen Vastgoedmakelaars kiezen steeds vaker voor virtuele rondleiding

Vastgoedmakelaars kiezen steeds vaker voor virtuele rondleiding

Vastgoedmakelaars kiezen steeds vaker voor virtuele rondleiding

WORTEGEM-PETEGEM – Steeds meer vastgoed makelaars kiezen ervoor om een virtuele rondleiding te laten maken van hun woningen of panden in plaats van een professionele fotoshoot. Het Oost-Vlaamse bedrijf x360 ‘Creating Virtual Properties’ maakt het mogelijk om altijd en overal virtueel rond te wandelen op locatie.

Door een levensechte weergave van zowel binnen -als buitenkant van woningen en gebouwen te maken, krijgen potentiële kopers een spectaculair beeld in 4K kwaliteit. Hierdoor kunnen vaak bezoeken ter plaatse uitgesteld worden, wat vastgoedmakelaars een hoop tijd bespaart.

Met een speciale 3D-camera maakt x360 een volledige scan van de locatie. Tegelijkertijd wordt ook een grondplan gegenereerd dat meteen beschikbaar is. Indien gewenst kunnen er ook 100% correcte afmetingen toegevoegd worden. De beelden van deze virtual tour zijn haarscherp. De camera registreert alles in 4K-kwaliteit, waardoor elk detail wordt vastgelegd. 

Op huizenjacht vanuit je zetel

“Dankzij onze virtuele rondleiding is het mogelijk om rond te wandelen op de locatie alsof u écht aanwezig bent. Hierdoor kunnen kopers in alle rust, en wanneer dit het beste uitkomt, de rondleiding starten en rondwandelen op de locatie. Van elk zichtbaar standpunt in de tour kan een hoogwaardige snapshot gemaakt worden. Deze foto’s kunnen onze klanten dan gerust gebruiken in hun campagnes en website”, legt x360 uit op hun website.

De rondleidingen zijn vanop elk toestel beschikbaar en toegankelijk, ook kunnen ze eenvoudig op eender welke website ingevoegd worden. De iPad showcase app kan dan weer helpen om uw gedigitaliseerde panden eenvoudig bij de hand te hebben.

Van wellness tot kerk

Het portfolio van x360 bevat reeds een heleboel zeer uiteenlopende projecten. Zo digitaliseerden ze onder meer de Evenementenhal in Kortrijk, een wellness complex in Antwerpen, meerdere kinderdagverblijven, Jeugdverblijf Oud Klooster Dikkele en School Hotel Poppies in Frankrijk, maar bijvoorbeeld ook enkele gebouwen van de HoGent en de Evangelische Kerk van Ichtegem.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.