ERA 1

Vastgoedsector organiseert digitaal panelgesprek over impact COVID-19

Voor het eerst organiseert de Vlaamse vastgoedsector een digitaal debat over de impact van de coronacrisis. De initiatiefnemers zijn twee van de grootste makelaarsgroepen van Vlaanderen - ERA Belgium en Dewaele Vastgoedgroep - in samenwerking met CIB (de Confederatie van Immobiliënberoepen), 100% Synergie en Immoversity. Het online panelgesprek zal aanstaande woensdag (29 april) om 10u live via Facebook te volgen zijn, voor iedereen die in het vastgoed actief is. De vijf deelnemende experts buigen zich over de gevolgen van het COVID-19 virus op de vastgoedmarkt, hoe de sector zich binnenkort kan herlanceren en hoe samenwerking hierbij de oplossing kan bieden.

Johan Krijgsman, CEO van ERA Belgium, Filip Dewaele, CEO van de gelijknamige vastgoedgroep, Daniel Buschman, voorzitter van CIB Vlaanderen, Ruben Kaljouw, oprichter van 100% Synergie en Kenny Rotthier, oprichter van Immoversity steken aanstaande woensdag (29 april) om 10u de koppen bij elkaar voor een exclusief panelgesprek. De vijf experts zullen live debatteren over alle vragen, zorgen en twijfels die er vandaag bij makelaars en andere vastgoedprofessionals heersen over de gevolgen van het coronavirus, de herlancering na de lockdown en hoe samenwerken een oplossing kan zijn.

“Het is nu wel duidelijk dat de gevolgen van het COVID-19 virus op onze maatschappij en onze sector niet te onderschatten zijn. Niet alleen iedereen die een huis wil kopen of verkopen zit met tal van vragen, ook voor de makelaars en andere vastgoedprofessionals is het koffiedik kijken. Hoe moeten we opnieuw opstarten? Gaan de prijzen dalen, stijgen of stabiel blijven - en hoe spelen we daarop in? Of hoe kunnen we hier als sector sterker uitkomen? Door voor het eerst met een aantal grote stemmen uit de vastgoedwereld de koppen bij elkaar te steken, hopen we samen op die vragen te kunnen antwoorden”, aldus Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.

Alle geïnteresseerden die actief zijn in het vastgoed, kunnen het debat live volgen via de Facebookgroep “Samen(net)werken in Vastgoed door Immoversity”. Ze dienen zich enkel even op voorhand aan te melden bij de groep.