Nieuws Oost-Vlaanderen Vavato stunt met Black Friday-veilingen van onder meer auto’s aan 1 euro

Vavato stunt met Black Friday-veilingen van onder meer auto’s aan 1 euro

Vavato stunt met Black Friday-veilingen van onder meer auto’s aan 1 euro

SINT-NIKLAAS – Tijdens cyberweek eind november pakt Vavato in Sint-Niklaas uit met vier knotsgekke veilingen. Vanaf vrijdag 26 november zal er elke dag 1 Black Friday-veiling starten om 8 uur en sluiten om 20 uur. In die korte tijdspanne van telkens 12 uur worden auto’s, elektro en kunst- en decoratieartikelen geveild aan echte bodemprijzen. Ook enkele gadgets van de Rode Duivels gaan hopelijk voor mooie bedragen naar een nieuwe eigenaar. De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar het goede doel.

De veilingreeks start vrijdag 26 november met uitsluitend elektro. Daar zitten koelkasten, vaatwassers, wasmachines enz. bij van A-merken zoals Whirlpool, AEG, Bosch en Samsung. Dit alles begint aan een veilingbedrag van 10 euro. De dag erna kunnen geïnteresseerden mooie kunst- en decoratieartikelen bemachtigen aan de startprijs van 1 euro.

Veilingplatform Vavato wil vooral stunten met enkele auto’s in de aanbieding waaronder ook een recente wagen van 2019. Maandag 29 november worden ze geveild vanaf 1 euro zonder dat er een minimumprijs wordt ingesteld. De hoogste bieder op het einde van de dag is ook definitief de nieuwe eigenaar.

Voor het goede doel

Voetballiefhebbers kunnen zondag 28 november bieden op enkele interessante voorwerpen. Zo wordt een voetbalshirt van de Rode Duivels gesigneerd door alle spelers geveild. Er zitten ook 2 VIP-tickets in het aanbod voor een wedstrijd van de Rode Duivels die in ons land wordt gespeeld. Deze veiling start aan 15 euro. De volledige opbrengst, inclusief de veilingcommissie, gaat naar de Jan Vertonghen Foundation waarvan Vavato vaste partner is.

“Black Friday is de laatste jaren ook in ons land een begrip geworden binnen de e-commerce sector. Op ons digitaal veilingplatform bieden wij dagelijkse straffe deals met een heel divers aanbod aan producten, machines en voertuigen, in heel wat sectoren. Voor elk wat wils. Met onze Black Friday veilingen willen we het grotere publiek bekend maken met online veilingen als een waardig alternatief ten opzichte van de standaard webshops”, benadrukt Fons Tooten van Vavato.

Vavato groeit snel

In 2015 werd Vavato opgericht met de hoofdzetel in Sint-Niklaas en in 2020 kwam er ook een filiaal bij in Nederland. Ondertussen organiseert het online veilingplatform meer dan 1.500 veilingen per jaar en is het aantal medewerkers de kaap van de 40 voorbij. In 2020 eindigde Vavato nog op de 17de plaats in de Deloitte Technology FAST 50, een ranking van de 50 snelst groeiende techbedrijven in België die Deloitte elk jaar opmaakt. Ook in 2021 is Vavato genomineerd. Het bedrijf heeft plannen om de komende jaren nog verder internationaal door te breken

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.