Ninove Veeloo Foto: Veeloo

Veeloo opent nieuwe toonzaal in Ninove: “Vijf keer zo groot dan de vorige locatie”

Veeloo, een lokaal en Belgisch merk van elektrische fietsen met service aan huis, opent dit weekend een nieuwe toonzaal in Ninove. Het bedrijf heeft ook nog winkels in Dendermonde en Aalst.

Exact zes jaar geleden opende in Ninove de eerst Veeloo winkel. Later werden ook in Aalst en Dendermonde test- en adviescenters opgericht. Met de nieuwe locatie op de Centrumlaan opent Veeloo, naar eigen zeggen, zijn meest complete winkel. De locatie op de Centrumlaan is vijf keer groter dan de vorige en beschikt over een indoor testbaan.

"De oorspronkelijke locatie in de Langemuntstraat was al even uit zijn voegen aan het barsten. Met de nieuwe winkel hebben we een uitstekende ligging met veel licht en ruimte. Ik ben ook trots op het team: collega’s hebben extra uren geklopt om de inrichting van de winkel in minder dan drie weken klaar te stomen. Met Colruyt als buur, zullen we ook niet langer de vraag krijgen waar onze winkel nu juist is gevestigd", zegt zaakvoerder Jens De Mulder.

“Met deze winkel willen we vooral de beleving voor de aanschaf van een elektrische fiets naar een hoger niveau tillen. Een overzichtelijke uitstalling van al onze fietsen en accessoires, een koffiehoek en een indoor testbaan moeten de beleving compleet maken.” vertelt Jens. "Vrijdag 26 en zaterdag 27 april organiseren we het lanceringsweekend."

Foto: Veeloo

Foto: Veeloo

Foto: Veeloo