SONY DSC SONY DSC

Veeloo start overnameprogramma: “Goed voor het milieu en de portemonnee van de klant”

E-bike-merk Veeloo is het nieuwe jaar ingegaan met een nieuw overnameprogramma. Daarmee willen ze een duurzame oplossing bieden aan klanten die hun oude elektrische fiets willen vervangen.

"Dit jaar bestaat Veeloo zes jaar en we merken dat onze eerste klanten ook al eens een nieuwe e-bike willen. Daarom willen we een duurzame oplossing bieden. Ons recyclageprogramma is goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de klant", legt Jens De Mulder van Veeloo uit. "Door een overnamepremie te geven voor hun oude elektrische fiets kunnen ze bij aankoop van een nieuwe onmiddellijk wat geld besparen. De overgenomen fietsen worden door ons volledig in orde gezet en als betrouwbare tweedehandsfietsen met één jaar garantie opnieuw aangeboden."

Met het recyclageprogramma doet Veeloo naar eigen zeggen iets uniek. "Fietsen worden wel vaker overgenomen door fietsenhandelaars, maar dat een e-bike merk dit in eigen beheer gaat opzetten is iets nieuw", klinkt het.

"De focus van ons overnameprogramma ligt vooral op eigen fietsen", besluit De Mulder. "Mensen die een Veeloo kopen kunnen er in de toekomst op rekenen dat wij deze terug overnemen als ze een nieuwe fiets willen aanschaffen."