Nieuws Oost-Vlaanderen Vernieuwde Birka_design opent de deuren op 10 maart

Vernieuwde Birka_design opent de deuren op 10 maart

Vernieuwde Birka_design opent de deuren op 10 maart

000000000corBirka_design is al 40 jaar lang een vaste waarde voor liefhebbers van designmeubelen en accessoires in Merelbeke en de Gentse regio. Sinds kort waait er een nieuwe wind door de winkel. De nieuwe eigenaars Toon Mareen en Ina Van Poucke willen samen met het bestaande team van de winkel opnieuw een belangrijke ‘design’ hotspot maken. De vernieuwde winkel opent de deuren vanaf dinsdag 10 maart.

De winkeluitbaters kiezen voor een grondige vernieuwing, zo is er een nieuwe huisstijl, krijgt de showroom van 1.500m² een volledige make-over en wordt de Birka_shop, met een ruim aanbod designaccessoires en geschenken, volledig vernieuwd. Het assortiment designmeubelen wordt verder uitgediept en vernieuwd en er wordt volop ingezet op deskundig interieuradvies.

Birka_design werkt samen met verschillende vertrouwde designmerken voor de inrichting van haar showroom. Zo presenteert Lema een studio met eet- en leefkamer en enkele knappe slaapkameropstellingen. Verder is er een gewaagde mix tussen Cassina – Interlübke – Cor waarbij Duitse strakheid wordt gecombineerd met Italiaanse flair. Thonet wordt met veel stijl van onder het stof gehaald met klassiekers van Marcel Breuer en de Gebroeders Thonet

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.