Nieuws Oost-Vlaanderen Vernieuwde Bon’Ap Geraardsbergen opent de deuren

Vernieuwde Bon’Ap Geraardsbergen opent de deuren

Vernieuwde Bon’Ap Geraardsbergen opent de deuren

GERAARDSBERGEN – Na 5 maanden renoveren, heropent de vernieuwde winkel van Bon’Ap Geraardsbergen zijn deuren vanaf maandag 10 mei. De klanten shoppen voortaan in een grotere winkel met een moderne, luchtige look en feel. Daarnaast kreeg het maaltijdassortiment een serieuze boost met nieuwe quiches en seizoensgebonden buffetten. De scherpe prijzen in vers vlees en diepvries zijn dezelfde gebleven.

Bon’Ap Geraardsbergen bestaat ondertussen al 11 jaar. Na 11 jaar kreeg de winkel een make-over en opent nu terug op zijn oude, vertrouwde locatie. “We zijn ervan overtuigd dat het aangenamer winkelen wordt”, vertelt Matthias Boone, manager Bon’Ap. “We verwelkomen de klant in een nieuw interieur, maar de gevestigde waarden zijn uiteraard gebleven. Zo kan je nog steeds smullen van ons lekker gehakt met dezelfde kwaliteit.”

Daarnaast zijn er in de winkel ook enkele wijzigingen voor het personeel doorgevoerd. Voortaan werken ze aan een groter eiland en hebben ze meer bewegingsruimte, wat het werkbaarder zal maken. En eens het opnieuw mag, kan de klant er in een ruimere eetcorner terecht voor een lekkere lunch of snelle snack tussendoor.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Gent, Kwaremont
Gent

Whitemilk opent uniek AV Lab in Kwaremont

KWAREMONT/RONSE/GENT - Audiovisueel expert Whitemilk vertaalt de meest geavanceerde technieken naar haalbare, geïntegreerde en baanbrekende oplossingen voor auditoria, boardrooms, leslokalen,… Lees meer