Nieuws Oost-Vlaanderen Verstraete IML overtuigt ook Zweedse verffabrikant

Verstraete IML overtuigt ook Zweedse verffabrikant

Verstraete IML overtuigt ook Zweedse verffabrikant

DV_CaparolDe Zweedse verffabrikant Caparol lanceert in augustus haar nieuwe laklijn. Dat zal gebeuren in een verpakking die in de winkelrekken het verschil moet maken. Het gaat niet om een dure metalen pot maar om een IML-verpakking van Verstraete IM uit Maldegem.

Per Törnqvist, marketingmanager van DAW Nordic AB, verklaart: “Wij zijn in Scandinavië marktleider in professionele verven voor groothandels – binnen- en buitenmuurverven, pleisters, lakken en beitsen. Caparol is het belangrijkste verfmerk van moederbedrijf DAW SE – Europa’s derde grootste fabrikant van professionele verven. DAW heeft meer dan 100 jaar ervaring op de teller en verkoopt haar producten, vanuit 29 productiesites aan meer dan 40 landen. Naast verven levert Caparol ook decoratieve afwerkingen, beton- en vloerbescherming en gevelisolatie.

Törnqvist maakt geen geheim van de redenen achter de keuze voor de IML-verpakkingen. “De productiekost ligt lager dan bij metalen emmers en IML biedt meer look & feel-opties. IML-verpakkingen sparen bovendien het milieu: de verpakking en het label bestaan uit hetzelfde materiaal en kunnen dus volledig gerecycleerd worden. De keuze voor IML is dus een win-win voor de klant én voor ons als fabrikant. Bij de introductie van onze gloednieuwe lakkenreeks is het van groot belang dat wij ons meteen onderscheiden van de concurrent en van andere lakverven. Daarom kozen wij voor labels met de lakcombinatie Matt IML + Metallic IML. Het stijlvolle artwork werd speciaal voor onze look & feel-combinatie ontworpen en is uniek in zijn soort. Onze IML-labels zijn ongezien en dat geeft ons gegarandeerd een streepje voor op het schap.”

Dieter Maes, marketing manager bij Verstraete IML is vanzelfsprekend blij met deze nieuwe internationale erkenning. “Dat ook DAW Nordic AB koos voor Verstraete IML als IML-partner”, zegt hij, “is nog maar eens een illustratie voor de uitstekende kwaliteit van onze labels, die verpakkingen en merken een duidelijke meerwaarde geven.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.